Om meg


natalie!

Heisann! 

no sitter jeg i brandasundet med verdens beste jenta Natalie, som jeg har kjent i 10 år til neste år , huske forsatt første gang jeg blei kjent med, og i slutten av denne mnd så skal vi på ferie i lag for aller første gang siden me blei kjent, glede meg som ein liten kattepus!♥ 

og hu er i lag med bror min no i dag, og det var jeg som gjorde at di 2 blei kjent og i lag, så takk til meg! hehe! 
bilde av leiligheten!

Heisann!

det første jeg gjorde når jeg sto opp i dag var og begynne og rydde leiligheten, no er jeg sonn halveis ferdig, har sotte klær på vask no, så vente på at den skal bli ferdig, og no slappe jeg litt av! her er bilde av leiligheten !♥hva syns dere ?

kom med tips til må gjøre video!

Heisann! 

jeg og natalie, tenkte og ha ein må gjøre video snart, men da trenger vi ting vi skal gjøre i den videoen, så kom med forslag til hva vi skal gjøre i videoen!

- hva vil du at vi skal gjøre i må gjøre vidoen? 
koselig helg me familien!

Heisann! 

da var jeg kommen hjem etter ei koselig helg i brandasund, i lag med familien min, har lekt med dyrene, hvert ute i solen og nyta være, og masse annet som var veldig koselig! men må si det var koselig og komme hjem og! og i morgen skal jeg til frisøren, grue meg litt får veit det kommer til og bli litt kort, men det vokser fort ut igjen! 

så vi snakkest seinare, og viss det er noe dere vil se på bloggen eller noe så er det bare og si i fra! ♥
kjekk dag me natalie!

heisann! siden jeg fikk beskjed av natalie og blogge igjenn så skal jeg det, så skal jeg blogge om dagen min i dag / går, da begynte det me at jeg for til stord tidlig, så var jeg med natalie, var kjekt og vere me hu etter gammelt! har savna det! så for jeg på tivoli var veldig kjekt, kan jeg si! så ringte jeg til natalie og lurte på om hu ville henta meg og da ville hu! og da var jeg me hu til kl 8 i går kveld, var veldig koselig, sku egentlig blogge i går, men so klarte jeg og sovne, og no våkna jeg litt og måtte ha noe og drikke og da tenkte jeg og blogge litt! 

bilde meg og natalie på fitjar! ♥

skal lage nytt design!

Heisann!

no tenkte jeg at jeg sku sette meg ned og skrive noen få ord, jeg har vert veldig dårlig på og blogge i det siste men jeg skal bli bedre til det, men får og bli det så må jeg lage nytt design til bloggen, elsker og blogge etter jeg har nytt design her! 


 

nyte siste kvelden som 20 åring! :)

Heisann! 

i dag så nyte jeg den siste dagen som 20 åring, før jeg blir 21 i morgen! i går så feira jeg bursdagen min med gode folk, og fikk masse fint i bursdagsgaver, som roser, smykke, pynte ting + alkohol, så var ein veldig kjekk kveld! skal nyte resten av kvelden, med pølse og pommefrites, og me cola i glasset! så vi snakkest!
tenk over det!

Jeg savner den tiden jeg var ung og hadde ingen begymringer, den tiden jeg var glad fra jeg sto opp til jeg gikk og la meg, den tiden ser jeg tilbake på, den tiden jeg hadde verdens beste mor som støtta meg og var der for meg uansett hva! den tiden da det ikke var drama og krangling mellom venner, sku ønske man kunne spole tilbake og få den tiden om igjen, den tiden jeg var ute og lekte me venner og bare hadde det kjekt i lag! det er den tiden av eit liv som er så fantastisk, som man ikke tenker særlig på!

og no den dag i dag så sliter jeg med depresjon og angst, og er mye drama mellom venner og alt, og alt er ikke som før! jeg lever eit liv da jeg ikke klare og komme meg ut i arbeid fordi jeg sliter masse, og det er ikke noe jeg er stolt over, og det er heller ikke noe jeg kan noe for at jeg har det sonn jeg har i dag, jeg hørte ein komentar fra noen ein dag da dem sa at man er ikke like verdt siden man ikke klare og fullføre utdannelsen sin, men det er ikke noe jeg kan noe for at jeg ikke har klart og fullføre vgs, jeg er ikke stolt over at det er blitt sonn! så dere som seie noe sonn, burde tenke på at det kanskje er noe annet som står bak, og ikke tenka at den personen ikke gidder og fullføre skulen, for det er ikke sonn det er, det er kanskje noe annet som står bak alt, jeg snakker ikke for alle no, for noen fullføre kanskje ikke skolen fordi dem ikke gidde eller bare er skolelei, men det er faktisk mange som har ein god grunn for det, som må leve på nav, fordi dem klare ikke og sette seg på skolebenken, og slite med eit eller annet!

tenk over dette før dere går bak ryggen til folk, tenk over at det er noe som er bak at personen ikke klare og fullføre skole eller komme seg ut i arbeid ! 

hva syns dere om det jeg skrev?

 

bilder fra helgen!

heisann!

på tide og begynne og blogge igjenn og no skal jeg prøve og blogge litt hver dag men her e noken bilder fra i helgen!hva syns dere om bildene ? :)

sonn går no dagane!

Hei! 

i dag er sonn dag jeg bare har lyst og ligge i sengen og ikke gjere noke, og ikke tenke på noke som skjer rundt meg, eller noke, og ikke snakke me noken! har ikke energi til og gjere noke! ser bare at folk har vert ute og nyta sola i dag, mens jeg har logge på sofaen med låst dør! jeg kan ikke noe for at da blir sonn noken daga! men det var bare det jeg ville si! 
koselig helg!

heisann!

no er jeg kommen heim etter ein koselig helg, først for jeg til ei vennine og var dere og såg film, drakk litt og bare koste meg helt fulstendig! og så for jeg til brandasundet i går og var der og koste me dem søte dyrene mine! ♥ men vi snakkis!
innkjøp i stavanger!


kjøpte og ein hylle men den er ikke bygd opp enda så den legge jeg ikke ut! 

men hva syns du?

koselig men sliten helg!

Heisann!

da var jeg hjemme etter ein koseli men slitsom helg, på fredagen så var jeg så klart i bursdag til bestevennino mi som blei 20 år, og hadde det koselig me spelte og lo og hadde det veldig kjekt ! og på lørdagen så var det opp tidlig for og så og sette seg i bilen og kjøre i 2 og 1 halv time til stavanger først dro vi på kvadraten og var og se på nesten og såg på alle butikkene der så for me videre til ikea og det første vi gjorde var og gå og kjøpe oss mat der så shoppa vi ein god del der! så ette der kjørte vi rundt og så for vi og kjøpe oss frossen yoghurt :) nam! og så kjørte vi heim og var sliten alle sammen!

hva har dere gjort i helgå?

bursdag!

Heisann! 

no holder jeg på og gjøre meg klar for og komme meg i bursdag, glede meg! men vi snakkest seinare må gjere meg klar
tips til hva jeg kan blogge om!

God kveld alle sammen!

i dag så har jeg vert på svortland ein tur med noken venniner, og så har jeg bare slappet av, og ska rydde litt før jeg skal til ei vennine i morgen! 

men jeg vet ikke hva jeg skal blogge om fortiden, så viss dere har noe tips til hva dere vil se på bloggen så hadde jeg blitt veldig glad! ♥
Video - svar på spørsmålsrunden!

hva syns dere ? ♥

good morning!

God morgen! 

no er det snart på tide og kle på meg og sminke meg, før jeg skal til svortland ein tur og kjøpe noke godt! så no sitter jeg og se på tven og slappe av! og i dag kommer videoen når jeg får filma den!

men vi snakkest!♥


Bilde : meg og natalie!videoen kommer i morgen!

heisann! 

skulle bare si at jeg har prøvd og lage videoen, av spørsmålsrunden men den klikka så jeg må vente me og lage den til i morgen, så når jeg har fått laget den så kommer den ut! og så i dag så har jeg bare slappet av og sove lenge, og bare kost meg med tven, og skal snart ta oppvasken ! 

så vi snakkest!♥
topplisten over bømlo!

Hei!

når jeg våkna i dag, så såg jeg at jeg var på 1 plass over bømlo på topplisten, jeg digger alle som faktisk gidder og lese bloggen min, jeg blir så glad over alle di hyggelig komentarene jeg får av dere! håper dere forsette og lese den! da blir jeg glad! ♥

tusen takk til dere kjære lesere! 
Husk spørsmålsrunden!

heisann!

sku bare minne dere på at jeg forsatt har spørsmålsrunde, så still spørsmål om alt mulig, om meg og mitt liv! jeg kommer til og svare på den i morgen så bare kom igjen, flere spørsmål jo bedre !

og jeg svarer på VIDEO!


 

depresjonen min!

Heisann! 

no skal jeg fortelle litt personlig innlegg om meg selv, og det er om psyken min, depresjonen min, alle som har lest bloggen min ein stund vet at jeg nesten ikke blogget i det siste, men jeg har hatt alt for mye og tenke på har ikke hatt energi til og blogge!

jeg skal begynne med at får snart 4 år siden så mista jeg mor min av kreft, og det sliter jeg med den dagen i dag, rett etter at mamma døde så trudde jeg at jeg va begynt og bli gal og da skjedde ting jeg ikke kan forklare, jeg klarte ikke og fullføre skolen, jeg klarte ikke og konsetrere meg, jeg klarte nesten ingenting, jeg var veldig langt nede, og det er jeg den dag i dag, jeg klare ikke og komme meg ut i arbeid, jeg går på medesiner, jeg går te psykiatrisk sykepleier !jeg har oppturer og nedturer som alle andre, men nedturene mine er mye lenger nede enn alle som ikke har opplevd noke så dramatisk i sitt liv! jeg må sei at jeg savner mamma hver eineste sekund og hvert eineste minutt, hver eineste dag, men jeg prøver og tenke at jeg kommer til og møte hu ein dag igjenn! jeg prøver og tenke på di positive minnene med hu!

etter hu døde så gikk det 20 dager så døde bestefaren min, som har vert farsfiguren for meg gjennom heile oppveksten min, og det må jeg si var veldig tung, for meg var det som og miste begge foreldrene rett etter hverandre! jeg har det veldig tungt , men jeg prøver og gjøre alt for og ikke sitte heima og tenke, jeg prøver og komme meg ut og vere med venner, og familien min, det er veldig viktig i ein sonn situasjon!

så vil jeg sei at alle som opplever og miste ein eller to av sine nærmeste, at det er vitkig og ikke låse seg inne, det er vitkig og komme seg ut og ver me venner og familien, og det er vitkig og snakke med folk, jeg gikk i lang tid uten og snakke med noen og det angre jeg på den dagen i dag, jeg sku ønske jeg begynte og snakke med noken etter jeg opplevde det! enten det er helse søster på skolen din, eller psykolog eller venner og familie, så er det veldig lurt og få da ut! det var bare det jeg ville si! 

- har dere noken gang opplevd noke sont?

God morgen!

Heisann ! 

no er jeg våken og klar for ein ny dag med nye muligheter! no er jeg klar for kurs og holder på og sminke meg, og så gå og ta bussen te svortland, så blir da og vere litt på svortland før jeg skal heim igjen ! men no snakkest vi må gjere meg klar! 

- hva skal dere i dag ?
Natta!

God natt! 

jeg vil sei god natt til alle dere bloggere, jeg har ikke tenkt og legge meg heilt enda, men jeg tenkte og vil sei god natt til dere før jeg går og legger meg, i dag så har jeg bare slappet av, sett på film, vert i dysjen, har ikke gjort så masse som du hører men det er ein heilt vanlig søndag, sitte og se på tven, med cola i glasset, og noke kjekt på tven! 

og i morgen så skal jeg på matlagingskurs,  så blir kjekt det og lære og lage noe nytt,så blir da vere litt på svortland før jeg tar bussen heim for og slappe av, og snakke med folk, så får jeg sjå ka dagen bringer!

men no må jeg sei god natt og sov godt når dåke skal legge dere, og husk og kom innpå bloggen min i morgen, nye innlegg da! og så må dere ikke glømme ut spørsmålsrunden! 

natta! ♥♥

- hva har dere gjort i dag ? 

- hva ska dere i morgen? 
 

Ny spørsmålsrunde - spørr i vei!

Heisann! 

siden jeg nesten ikke fikk så mange spørsmål, på den forrige spørsmålsrunden, så sku jeg prøve og ha ein ny spørsmålsrunde! så da er da bare og stille mange spørsmål, og skal prøve og få svare enten på tirsdag eller onsdag ! så da er bare og hive inn spørsmål om alt dere lure på og om meg og mitt liv, og viss jeg får nok spørsmål så lage jeg video ! så kom igjen! 

- så hva lure du på? 

2 bilder !

heisann! no er det ein stund siden jeg har blogget så her kjem noken bildet!koselige !

 

natta!

heisann!

god kveld alle sammen, i går så blogga jeg nesten ikke fordi jeg var i brandasund på besøk hos bestemor og da kunne jeg ikke bare sitte på dataen! så no er jeg her, men kan sei at jeg ikke får tid til og blogge i helgen, fordi jeg er hos ei vennina så kan ikke men på søndag eller mandag blir da eit nytt innlegg så snakkest!
bilde : tatt i dag, 12.03.2014

ka syns dere?

tilbake for fult!

God kveld!

jeg tenkte jeg skulle legge eit lite innlegg her innpå før jeg tenker på finne sengen, jeg har vert veldig dårlig på og blogge i det siste, men jeg har gjort mye annet, vert med venniner, og alt mulig, så bloggen har vert nede på listen av det jeg har tenkt på, men jeg vil forsatt minne på at jeg har spørsmålsrunde på bloggen, når jeg får nok spørsmål, skal jeg svare på den! så viss det er noe du lure på så er bare og spørre! og det var noken som lurte på om meg og kjæresten kunne ha må gjøre video og alt mulig annet om kjæresten jeg kunne svare på, men jeg vil fastslå at det er slutt mellom oss, men hvorfor det er slutt og sonn vil jeg helst ikke skrive på bloggen viss dere sjønner, så no har dere fått svar på det ! 

og viss dere vil jeg skal lage video av noke, sminke video eller hva for noe så er det bare og skrive under hva dere vil at jeg skal lage video av så skal jeg få gjort det, eller viss det er noe dere vil jeg skal skrive om, får vet ikke hva jeg skal skrive om til dere så det er bare og skrive under hva dere vil se på bloggen min så skal jeg prøve og få laget forskjellige innlegg for dere lesere! 

så vil jeg fastslå at jeg er tilbake for fult, etter ein god pause fra bloggen, men no har jeg mer blogglyst og er klar for og lage flere innlegg til dere!

så snakkest vi! ♥
 

tidlig morgen!

God morgen!

dette blei ein tidlig morgen på meg kan jeg si, men skal man på møte, så skal man på møte! så no sitter jeg i sengå, og skal snart til og stå opp! 

så vi snakkest!♥
spørsmålsrunde - svare på video!

tenkte og ha ein spørsmålsrunde, som jeg tenkte og svare på i morgen eller tirsdag viss jeg får nok spørsmål! så bare still i vei! og jeg svare på video viss jeg får nok spørsmål!
 

leilighet video!

Hei!  jeg har blitt sport om og legge ut video av leiligheten så da kommer det ein her ! så vil gjere høre hva du syns? og om du vil at jeg skal legge ut andre videoer og hva slags videoer så må du bare komentere! 

bedre og sunnere liv!

hei!

no har jeg begynt på mitt sunnere og bedre liv, jeg har slutta heilt og drikke brus, og ete godteri og chips, og fra mandag, så skal jeg begynne og trene på treningsstudio! og no skal jeg trena litt heima før jeg skal hoppe i dysjen!
rydde litt!

Heisann! 

no sitter jeg hjemme og vente på og ta bussen kl 6, så holde på og rydde litt i leiligheten før jeg skal til min kjære og ver der i helgen, så kommer jeg ikke tilbake i leiligheten før på tirsdag - onsdag ! for på mandag så skal jeg til haugesund sjukehus og ver der til tirsdag, noe som jeg ikke gleder meg til! men vi snakkest!
God morgen!

Hei! 

god morgen alle sammen, det blei tidlig morgen på meg ja, men veit ikke om hva jeg skal finne på i dag, finner jo alltid på noke da! skal vertfall til svortland ein tur om 1 time så heim, så får jeg sjå hva jeg skal i kveld, sikkert bare slappe av!snakkest!

- AnnSIrenMoeNilsen

 

forandring fryder!


Sonn såg eg ut før , 2009-2010 


Sonn ser eg ut no i dag i 2014! 

- Har eg forandra meg eller? 

-AnnSirénMoeNilsen

tid med god jentene!

Heisann! 

da va jeg hjemme fra ein dag hos min kjære, eller jeg har vert heima siden kl 12 i dag, så siden jeg kom heim så har jeg sotte klær på vask og bare slappa av med serie på netflix, veldig kjekt må jeg si! no skal jeg snart gå og legga meg får i morgen skal jeg til svortland og ver me ei vennina, blir veldig koselig! blir kjekt og få litt tid med venniner, har ikke vert så masse me venniner i det siste, har mest vert på stord hos min kjære men no har han besøk i noken daga, og da får jeg masse tid til og ver me god jentene mine! 

før jeg skal sova så har jeg fått kura håre og , jeg kjøpte ny hår kur som jeg bare måtte prøve, kan si at det var veldig god, og så no skal jeg få rydda litt i leiligheten før jeg skal hoppa i seng, blir veldig koos da! 

- setter med eit bilde av meg og min kjære som jeg tokk i dag!


hva har dere gjort i dag? skal dere snart sova?

- AnnSirénMoeNilsen

til min kjære!

Heisann!

no har jeg sminka meg og gjort meg klar for dra ut døren men bussen går ikke før 18:09 så har ein stund på meg til og bare slappe av før jeg skal gå og ta bussen! så da blir da slapping av før bussen går! så me snakkest i morgen når jeg kommer hjem!
midt på natten!

Heisann!

No er det midt på natten, og jeg er forsatt våken og får ikke sove, så sitter og ser på tven, og tenke snart og prøve og sove igjen, for når jeg står opp skal jeg til min kjære og sova der til i morgen, blir veldig koselig, er alltid så koselig på besøk hos han! tenkte og sette på ein god film på netflix, og legge meg i sengen og prøve og sova  i noken tima, men først skal jeg ver litt på facebook og chatte med folk som er på! 

og til alle som leser bloggen så skal jeg prøve og komme me innlegg hver dag, til dere, så hadde jeg laget ein spørsmålsrunde før jul som jeg skal prøve og få svart på, di neste dagene, så vi får se hva som kommer på bloggen, så har noken sport etter sminkevideo, så skal prøve og få laget ein sminkevideo til dere, gjer alt for dere lesere! 


hva skal dere i morgen/dag?

outfit!


bokse fra cubus

topp veit ikkje kor e i fra!

day 2 - ditt siste innkjøp

Hei!

jeg kan sei at jeg ikke husker mitt siste innkjøp, eller det jeg kjøpte sist var mat til leiligheten min!
day 1 - et 3 år gammelt bilde av deg!


her er eit bilde av meg for ca 3 år siden! 

30 days challangs

♥  day 1: Et 3 år gammelt bilde av deg
♥  day 2: Ditt siste innkjøp
♥  day 3: Dine 3 yndlingssanger akkurat nå
♥  day 4: Noe du savner
♥  day 5: En artist du har sett live
♥  day 6: En sang som får deg til å gråte
♥  day 7: Skriv om din sivilstatus
♥  day 8: 5 ting du ønsker deg
♥  day 9:
 10 gjenstander du ville tatt med på en øde øy
♥  day 10:
 En sang du er skikkelig lei av
♥  day 11:
 Et bilde av deg selv som barn
♥  day 12: Et bilde av deg selv tatt i dag
♥  day 13: En ting du hater
♥  day 14: 
5 steder du vil reise til
♥  day 15:
 Skriv om tattoveringen din
♥  day 16: Parfymen du bruker
♥  day 17: Skriv om din dag i detalj
♥  day 18: Din verste uvane
♥  day 19:
 Favorittproduktet ditt akkurat nå
♥  day 20: En sang som beskriver hvordan du føler deg i dag
♥  day 21: 3 ting du liker best med personligheten din
♥  day 22: En vits/sketsj du syns er morsom
♥  day 23: Din favoritt film
♥  day 24: Ditt favoritt sitat
♥  day 25: Et bilde av dagens outfit
♥  day 26: Mobilen din
♥  day 27: Innholdet i vesken din
♥  day 28: Et bilde av håndskriften din
♥  day 29: Den rareste tingen du har
♥  day 30: 10 faktasetninger om deg selv

tenkte jeg sku prøve og ha ein te, jeg dropper alltid ut av men no skal jeg prøve og svare på ein hver dag! så da kan bli spennende!

ryddet og vasket!

Heisann!

no har jeg ryddet på kjøkkene og vasket golv på kjøkkene og i gangen, vil komme hjem te ein nyvaska leilighet, i morgen altså så drar jeg til min kjære og bli der til onsdag vertfall, så drar jeg hjem til meg på onsdag og blir til fredag og så drar jeg tilbake til min kjære for helgå♥! no er da bare litt vasking igjenn av stuen så kan jeg sette meg ned og slappe fulstendig av, med noe kjekt på tven og så finne sengen etterhvert!

kan sei at jeg ikke har fått blogget på ein stund men på fredag så var jeg i bergen me ei god vennine av meg, på shopping, når vi kom heim i 10 tiden da, så fant vi oss noe godt til mat før begge 2 sovna, første gang på lenge jeg sovna før 12! men va godt og få mange timer med søvn !

og må jeg sei at i dag så har jeg sett 1 episode av bloggerne på tv2 bliss, og kan sei at det er eit program jeg kommer til og følge med på! men vi snakkest skal gjøre ferdig ting her!

snakkest!
2013 - januar til april( bilder )

Januar: 


Geilo ♥masse kosetid me pusen min♥

Februar:denne mnd va da masse kosetid me gode venner, gode fester! 

Mars :


i denne mnd var jeg i syden 1 veke, og den gangen komme jeg ikkje til og glømme!

april: 


denne mnd va jeg på justin bieber konsert som jeg aldri kommer til og glømme!

 


spørsmålsrunde - spørr i vei!

hei, no tenkte jeg og ha ein liten spørsmålsrunde, viss jeg får nok spørsmål i dag så skal jeg svare på dem i kveld, eller i morgen tidlig, så bare still meg spørsmål! og jeg svare på video!
koselig helg!

Heisann!

jeg har hatt ein fantastisk helg i lag med marie, og i går kveld så fikk vi besøk av 2 kompiser, som var veldig kjekt, og no har marie gått og jeg sitter her og skal rydde litt og vaske golv, vil komme til ein nyvaska leilighet til nyåret, får i morgen så skal jeg og marie til stord og sove der te 1 januar eller noke sonn så det blir veldig koselig! skal bli godt og få slappet skikkelig av i kveld og se på tven, eller game gta, før jeg skal finne skikkelig ut hva jeg skal ha på meg på nyttårsaften! og snart så er det nytt år med nye muligheter! 

men vi snakkest, skal begynne og få gjort noke! 
2013 snart over!

heisann!

har hatt ei fin juletid sammen med min familie, har kost meg med masse godt på bordet og kvalitetstid me familien, no er jeg kommen i leiligheten min der jeg skal vere fremover, på nyttårsaften skal jeg feire sammen med gode venner og noke godt i glasset, no holder jeg på og rydde og sonn før jeg får besøk i kveld av marie, glede meg!♥ så har jeg fått tv så da ser jeg på film på netflix, kosetlig, litt tid for meg selv, før resten av året skal jeg tilbringe med gode venner! snart er det jo 2014 og i dette året så har jeg som alle andre år, hatt oppturer og nedturer, som alle andre, har festa ein god del, fått nye venner, blitt såret og alt mulig annet!

så dette året har jeg mange gode minner og mange dårlige minner som jeg gjerne vil glemme, jeg har vert i syden,  jeg har mistet dyr som døde, jeg har vert på justin bieber konsert, vert og festa både på stord, haugesund og bømlo, med alt slags mulige rare og sprøe folk xD og alt mulig annet !

men her kjem vertfall noken bilder fra året som har gått!

hva syns dere om  bildene? hva har dere gjort i dette året som har vert ?


 

justin bieber!

Hei,

jeg kan med glede si at jeg er ein stor beliber, og den nyheten som kom i dag at justin bieber gir seg som artist, va ikkje noke kjekt for meg eller andre belibere der ute! så ser jeg alle di som skrive på facebook at di er så glade at han ikke skal vera artist lenger, og at no fikk di ein førjulsgave og alt mulig syns jeg er rett og slett tragisk av dei!

jeg kommer alltid til og digge deg uansett, utseende ditt, stemmen din som er heilt magisk og alt me deg! og uansett så kommer jeg til og vere ein gediger fan av deg!♥
gammalt bilder!

jeg fant eit bildet på dataen av når jeg var på idol finalen med mamma og søstra mi, savner deg ekstremt mye mamma! 
Dager jeg husker med Natalie!

dager jeg husker :
13.11.05 - Første dagen vi møttes...
19.06.06 - Føyno i dobbelseng
Høst/vinter 08- Møttes for første gang etter 3år...
2009/2010 - videregående , fitjar vgs helse og sosial c :)
photo: 2009

Heisann, no har jeg sett gjennom den gamle bloggen min, og må sei at jeg har forandre meg på sonn jeg skreiv før og no, og så fant jeg noken bilder som blei tatt for noken år siden!

her er noken bilder fra 2009 !ka syns dereph

1 søndag i advent!

Heisann!

i dag er det 1 søndag i advent, og nermer seg jul med stormskritt, i morgen skal jeg gjøre ferdig mest av julepresangene, sonn at jeg har fått gjort det, kan si at desember er ein veldig stressende måndet, kjøpe julepresanger og få pynta og gjort det koselig til jul! og så er det ikke lenge til det nye året, 2014 er rett inn døren snart! jeg er ferdig med 1 julegave, så må jeg bli ferdig med di andre sine og! så i morgen skal jeg på stor handel, kjøpe julegaver til familie og venner! 

men jeg syns dette er ein veldig koselig mnd, tilbringe tid med familie på julaften og tilbringe tid med mine kjære venner på nyttårsaften, skal bli veldig koselig! og neste helg skal jeg på juleball, så det gleder jeg meg veldig til! så masse og glede seg til i desember mnd, og no er jo husleigen betalt for denne mnd!

slenger med noken bilder fra desember 2012!

hva skal dere i juletiden? er dere ferdig me julegavene?

 

hva vil du jeg skal blogge om?

Hei!

jeg vil gjerne høre din mening, om hva du vil at jeg skal blogge om, om du vil at jeg skal blogge om eit tema, eller videoblogg for den del, jeg vet ikke hva jeg skal blogge om så derfor lurte jeg på om viss du har eit eller anna du vil jeg skal ta opp eller noe så er det bare og legge ein komentar me hva du vil høre om på bloggen! jeg er interessert i alt mulig dere vil høre om, så bare til og legge igjenn ein komentar til meg♥ 

så hva vil du at jeg skal blogge om?
snart desember!

Mindre en ein måndet til julaften, har ikke kommet så langt me julegave shoppingen men skal få kjøpt før jul, men her går det i julemusikk, og har alerede pyntet te advent, det er jo 1 søndag i advent, no på søndag, så da ska blir veldig koselig! glede meg til julen ringer inn her hjemme hos meg!

 
Bildene jeg legger over, er fra desember i fjor!♥koselig besøk av maren!

Heisann!

no har jeg hatt eit lite besøk av maren, vi snakka, koste oss og hørte på musikk og lagde noke godt og eta! lenge siden jeg hadde vert me hu så va koselig at hu kom på besøk, no har hu dratt så no skal jeg finne ein film på netflix og se film før det blir natta her i huset på meg! så vi bloggest!

 
spørsmålsrunde - spørr i vei!

Jeg tenkte og ha ein liten spørsmålsrunde som jeg svarer på i morgen eller på søndag, viss jeg får mange nok spørsmål, så skal jeg svare på video så kom igjen bare still meg alt slags, om livet mitt, leiligheten, kjærlighetslivet eller hva du måtte ønske, skal prøve og få svart på alt!
koselig dag i går

Hei kjære bloggen!

no sitter jeg trygt og godt i mitt nye hjem, i går så hadde jeg besøk av marie, først kom møblene mine og vi stressa me det, så sleit me, med og skru sammen sengen min og når vi hadde gjort det så slappa vi endelig av, og satt og såg på film me brus i glasset og chips og pizza! og til slutt så sovna vi begge i hver våres sofa! 

og denne helgen skal jeg slappe fulstendig av med film, god mat og noke godt i glasset !
 

10 ting du kanskje ikkje viste om meg!

no skal jeg fortelle 10 ting du kanskje ikkje viste om meg!

♥ Jeg sliter med angst og depresjon!

♥ jeg er eit kattemenneske, jeg har alerede 4 katter, og kunne hatt fleire!

♥ Jeg elsker justin bieber, justin er mitt største idol !

♥ før så drakk jeg hver helg, jeg elsker og feste!

♥ jeg er egentlig fra finnmark men jeg flytta til vestlandet i 2002!

♥ jeg bor med bestemor fordi mamma døde i 2010!

♥ men jeg har fått meg egen leilighet og skal flytte inn der snarast mulig !

♥ jeg er veldig barnslig av meg, men er ikke flau over det!

♥ jeg har 1 søster og 4 brødre men 3 av brødrene mine har jeg aldri møtt! 

♥ jeg elsker og synge selvom jeg veit jeg ikke har særlig bra sangstemme men likevell så synge jeg 24/7 !

 under her er det ein video der eg synge !
 

dag 1 - Et av de nydeligste bildene av deg,akkurat no må det blir dette bildet, som jeg syns er finest av meg ! hva syns dere ? 

40 days challange!

Jeg tenkte jeg sku prøve og ha 40 days challange igjen, jeg har hatt det før men da har jeg bare glemt da ut så no skal jeg prøve igjen!

Day 1 - Et av de nydeligste bildene av deg
Day 2 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå
Day 3 - Parfymene dine
Day 4 - Noe du gruer deg til
Day 5 - Noe du savner
Day 6 - Antrekket ditt i dag
Day 7 - Det du kjøpte deg sist
Day 8 - Hva har du i sminkepungen?
Day 9 - Mobilen din
Day 10 - Din verste uvane
Day 11 - Rommet ditt
Day 12 - Sminken du bruker
Day 13 - Et bilde fra i dag
Day 14 - Noe du gleder deg til, og hvorfor
Day 15 - Ti ting du ønsker deg
Day 16 - Et bilde av deg når du var liten
Day 17 - En artist du liker (jente)
Day 18 - En artist du liker (gutt)
Day 19 - Et bilde av håndskriften din
Day 20 - Smykkene dine
Day 21 - Et sted du vil til akkurat nå
Day 22 - Din favorittscene i en film
Day 23 - Et bilde av deg selv i dag
Day 24 - Lommeboken din
Day 25 - Et bilde av deg selv for 3 år siden.
Day 26 - Ti ting om deg selv
Day 27 - En sang du virkelig er lei
Day 28 - Noe du ikke forlater huset uten
Day 29 - Din favorittblogg
Day 30 - En matrett du elsker
Day 31 - Dine favoritt sko, kjoler og jakker
Day 32 - En ferie du vil på igjen
Day 33 - En sang som får deg til å gråte
Day 34 - Noe du er redd for
Day 35 - Hvordan ordner du håret ditt?
Day 36 - Favoritt outfiten din
Day 37 - Hva har du som bakgrunnsbilde på dataen din?
Day 38 - En ting du aldri kommer til å gjøre
Day 39 - Alle premiene du har vunnet
Day 40 - Favoritt serie(r)
klar for og få allting på plass !

Heisann!

dagen i dag, har egentlig vert heilt normal, og lik som alle andre dager, jeg sto opp, halv 3 i dag så sov litt lenge i dag, men det er godt det og, så spiste jeg middag, og så begynte jeg og pakke for og hver på stord i 2 - 3 daga!  og er kommet langt med pakkingen til jeg skal flytte til helgen, har bare klærne igjen og ting på badet så er jeg heilt klar for og flytte i ny leilighet! glede meg til og få mitt eget sted og bo, til jeg kan gjere det så klart som jeg vil ha det sjølv! på mandag skal jeg kjøpe seng og sikkert sofa og! 

klar for  og  få alt på plass sonn at jeg kan begynne og flytte ting!♥
litt om meg!

Heisann! 

no skal jeg fortelle litt om meg selv, som kanskje noen av dere ikke veit om meg!

jeg heter Ann Sirén Moe Nilsen og kommer egentlig i fra ein plass som heter Alta, oppi finnmark, men no bor jeg nede på vestlandet på ein liten plass som heter bømlo, som er mellom bergen og haugesund for dere som ikke viste det, jeg er 20 år gammel og har bursdag 18 mai, jeg har kjæreste, men vi har ikke hvert i lag lenge, men håper på mye lenger! jeg sliter me angst og depresjon, det er litt av grunnen til at jeg ikke har blogget så masse i det siste, men skal prøve og få blogget mer i det siste! 

jeg har 5 søsken men 3 av dem har jeg aldri møtt, jeg har en far, men han har jeg bare sett noen få ganger siden jeg blei født, og det er 3 år siden mamma døde fra meg, og det er grunnen til at jeg sliter med angst og depresjon! 

men det var litt av meg, og har laget ein liten video til dere med bilder av meg!  

ka syns dere om videoen?

litt om sydenturen mars 2013

Jeg kan sei ein ting, og det er at jeg savner syden turen som jeg var på i mars i år, det var godt og få slappet skikkelig av, og bare tenke på meg sjølv, og nyte varmen og ikke minst shoppingen, det er ikke siste gang jeg ska te syden for og si det sonn, det var veldig godt og ligge på stranda hele dagen, da seg ein iskald drink eller cola og bade heile dagen lang! 

for og si det så er gran canaria ein veldig fin plass, og eg oppfordrer dere til og fere dit viss dere skal på ferie! elsker den plassen, vi var i puerto rico, og viss dere planlegge syden tur og ikke vet helt hvor dere vil. så vil eg sei gran canaria, vi var i palmitos park og mens vi var der nede og det såg nesten ut som ein skog men det var på ein måte ein dyrepark. og der var da ørne show og delfin show som var veldig kjekt og se på! 

ikke siste gangen eg skal derte!  

så til dere så har jeg laget ein liten video med noken bilder jeg tokk når jeg var der nede på den fine plassen ! ♥

Design av:

INGVILD AASHEIM hits