desember 2013


spørsmålsrunde - spørr i vei!

hei, no tenkte jeg og ha ein liten spørsmålsrunde, viss jeg får nok spørsmål i dag så skal jeg svare på dem i kveld, eller i morgen tidlig, så bare still meg spørsmål! og jeg svare på video!
koselig helg!

Heisann!

jeg har hatt ein fantastisk helg i lag med marie, og i går kveld så fikk vi besøk av 2 kompiser, som var veldig kjekt, og no har marie gått og jeg sitter her og skal rydde litt og vaske golv, vil komme til ein nyvaska leilighet til nyåret, får i morgen så skal jeg og marie til stord og sove der te 1 januar eller noke sonn så det blir veldig koselig! skal bli godt og få slappet skikkelig av i kveld og se på tven, eller game gta, før jeg skal finne skikkelig ut hva jeg skal ha på meg på nyttårsaften! og snart så er det nytt år med nye muligheter! 

men vi snakkest, skal begynne og få gjort noke! 
2013 snart over!

heisann!

har hatt ei fin juletid sammen med min familie, har kost meg med masse godt på bordet og kvalitetstid me familien, no er jeg kommen i leiligheten min der jeg skal vere fremover, på nyttårsaften skal jeg feire sammen med gode venner og noke godt i glasset, no holder jeg på og rydde og sonn før jeg får besøk i kveld av marie, glede meg!♥ så har jeg fått tv så da ser jeg på film på netflix, kosetlig, litt tid for meg selv, før resten av året skal jeg tilbringe med gode venner! snart er det jo 2014 og i dette året så har jeg som alle andre år, hatt oppturer og nedturer, som alle andre, har festa ein god del, fått nye venner, blitt såret og alt mulig annet!

så dette året har jeg mange gode minner og mange dårlige minner som jeg gjerne vil glemme, jeg har vert i syden,  jeg har mistet dyr som døde, jeg har vert på justin bieber konsert, vert og festa både på stord, haugesund og bømlo, med alt slags mulige rare og sprøe folk xD og alt mulig annet !

men her kjem vertfall noken bilder fra året som har gått!

hva syns dere om  bildene? hva har dere gjort i dette året som har vert ?


 

Photo: christmas 2013

Ka syns dere?:)

God jul!

Heisann, jeg vil gjerne ønske alle sammen ein riktig god jul! Håpe dåke får ein fantastisk dag!

justin bieber!

Hei,

jeg kan med glede si at jeg er ein stor beliber, og den nyheten som kom i dag at justin bieber gir seg som artist, va ikkje noke kjekt for meg eller andre belibere der ute! så ser jeg alle di som skrive på facebook at di er så glade at han ikke skal vera artist lenger, og at no fikk di ein førjulsgave og alt mulig syns jeg er rett og slett tragisk av dei!

jeg kommer alltid til og digge deg uansett, utseende ditt, stemmen din som er heilt magisk og alt me deg! og uansett så kommer jeg til og vere ein gediger fan av deg!♥
Photo: 3 søndag i advent!

Ka syns dere?

gammalt bilder!

jeg fant eit bildet på dataen av når jeg var på idol finalen med mamma og søstra mi, savner deg ekstremt mye mamma! 
Dager jeg husker med Natalie!

dager jeg husker :
13.11.05 - Første dagen vi møttes...
19.06.06 - Føyno i dobbelseng
Høst/vinter 08- Møttes for første gang etter 3år...
2009/2010 - videregående , fitjar vgs helse og sosial c :)
photo: 2009

Heisann, no har jeg sett gjennom den gamle bloggen min, og må sei at jeg har forandre meg på sonn jeg skreiv før og no, og så fant jeg noken bilder som blei tatt for noken år siden!

her er noken bilder fra 2009 !ka syns dereph

Photo: andre søndag i advent

1 søndag i advent!

Heisann!

i dag er det 1 søndag i advent, og nermer seg jul med stormskritt, i morgen skal jeg gjøre ferdig mest av julepresangene, sonn at jeg har fått gjort det, kan si at desember er ein veldig stressende måndet, kjøpe julepresanger og få pynta og gjort det koselig til jul! og så er det ikke lenge til det nye året, 2014 er rett inn døren snart! jeg er ferdig med 1 julegave, så må jeg bli ferdig med di andre sine og! så i morgen skal jeg på stor handel, kjøpe julegaver til familie og venner! 

men jeg syns dette er ein veldig koselig mnd, tilbringe tid med familie på julaften og tilbringe tid med mine kjære venner på nyttårsaften, skal bli veldig koselig! og neste helg skal jeg på juleball, så det gleder jeg meg veldig til! så masse og glede seg til i desember mnd, og no er jo husleigen betalt for denne mnd!

slenger med noken bilder fra desember 2012!

hva skal dere i juletiden? er dere ferdig me julegavene?

 

Design av:

Ingvild Aasheim hits