desember 2012


Hade 2012, Hei 2013!

heisann, no er jeg virklig klar for eit nytt år med nye muligheter, viss jeg tenker over hva jeg har gjort i år så er jeg ikke helt sikker på grunn av at dette året har gått så fort, men jeg har funnet verdens beste kjæreste! jeg hadde aldri trudd jeg kunne funnet ein så fantastisk bra kjæreste! føles som da va i går du sporte meg, men det er jo heile eit halvt år siden! i dette året har jeg som alle andre år hatt oppturer og nedturer som alle sikkert har hatt, men jeg har funnet på ting med mine venner, hatt ein liten fest med dem og bare kost meg skikkelig, men har jo som alle andre hatt små kranglinger med venniner og i år! men tenk no er det snart nyttårsaften, huske sist nyttårsaften va på stord hos ei vennine ! og i år skal jeg ver med min kjære og mange gode folk! som skal feire denne spesielle dagen i lag ! håper da kommer til og bli ein fantastisk kveld!♥

og håpe på eit fantastisk nyttår! sammen med min familie, gode venner og selfølgelig min kjære! og alt jeg skal oppleve gjennom dette nye året som snart kommer ! 
hva skal dere i det nye året?

har det skjedd noe spennende med dere dette året?

er dere klar for eit heilt nytt år ?♥

GAVER julen 2012
detter er ikke alt jeg fikk men va noe av det, men hva syns du? 

 

kjærlighets innlegg!

hei no skal jeg fortelle om kjærligheten i mitt liv, espen♥ jeg må si jeg har aldri følt sonn her for noen før, jeg kan virklig si jeg elsker han, jeg elsker smilet hans, jeg elsker absolutt alt med han, jeg har kjent deg i 10 år, men husker første gang du tokk kontakt med meg etter 10 år, og når du sporte meg om jeg ville vere med i kjøpe øl, jeg blei så forelsket i den fyren, og når me satt flere ganger oppe i haugen og bare snakket om alt mulig, det var helt magisk ! husker første kysset vårt som om det var i går,  og alt med har opplevd sammen til no, og alt me skal oppleve i 2013 sammen, kommer til og bli det beste året ever! og dette halvåret som har vert no har vert eit heilt fantastisk i lag med deg! du betyr så mye for meg! 

på fredag har me vert i lag i 1 halvt år, dette halvåret har gått så fort, og mye lengere skal det bli, jeg har funnet drømmegutten min♥ 

har du kjæreste?

hvor lenge har dere vert sammen?

 

ny veke med nye muligheter!

heisann, no har jeg nettopp sminka meg og er klar for ei ny veke med nye muligheter, no sitter jeg her og venter på at jeg skal ta bussen til skolen, elsker mandager, kan ta ein seinare buss på grunn av at jeg skal ikke ha den første time før 12:20 så er jeg ferdig på skolen 13:30, må virklig si det er deiligt! så skal jeg heim og rydda og slappe av! dette blir ein veldig chill dag må jeg si! eller egentlig blir det ein veldig chill veke, før det endelig er juleferie, og den skal nytest sammen med familien! 

snart er det nye året over så må nyte det og si hei til 2013! haha! 

hva skal dere i dag?

3 søndag i advent!

hei :) 

no er det 3 søndag i advent, og bare 1 søndag igjen og så begynner julen skikkelig, i år har jeg skikkelig julestevning som jeg ikke har på mange år, så gleder meg faktisk til jul no, i morgen er det bare 1 uke til jul, så dette håper jeg går fort, har 3 julegaver til og kjøpe igjen så kan jul bare komme! gleder meg så sykt til jul no ! ♥  

noen andre som og gleder seg til jul? :)
natalie laga header til meg!

Natalie kristoffersen er så flink og lage header, hu har nettopp laga ein utrolig fin header til meg! blei veldig fornøyd med den;) 

ka syns du?
hvem leser bloggen min fast?

hei;)

jeg vil gjerne vite hvem som leser bloggen min fast, så skriv ein komentar viss du leser bloggen min fast! og viss du har blogg så kan eg gå innpå den og kanskje gi ein komentar på bloggen din! men sei i fra om du leser bloggen min fast ;)

4

leser du bloggen min fast?

:)

heisann kjære bloggen;)

no sitte jeg i sofaen og tenkte på at jeg sku blogge litt, i dag så skal jeg slappe av, så skal jeg handle mat til hele uken, siden espen reiser i morgen!  kommer til og savne han men heldigvis så kommer han heim på julaften! så reiser han igjen så komer han heim på nyttårsaften! 

Men vi snakkest!
vert hos fotograf i dag!ka syns dere om bildene?

 

helg <3

God morgen kjære bloggen :)

no har jeg nettopp stått opp, deiligt og sove til jeg står opp sjøl, syns det er så deiligt med helg jeg, kan sove til jeg står opp, treng ikke stresse med skole eller jobb, men i denne helgen skal jeg slappe av med min kjære før han reise på jobb på mandag, så håper dette blir ein fin helg! og håper den ikke går så fort som den pleier og gå! 

men men!;)


hva skal dere i helgen

bilder: fine juletider!

fine juletider ;)

 

snart juleferie!

Hei kjære bloggen ;)

i dag så har jeg vert på skulen, men har ikke hatt lærer, kjekt da må jeg si, men ikke lenge til juleferie no, det blir kjekt men i år er ikke juleferien så lang den er fra 21desember til 2 januar. så ikke noke lang juleferien men får forsatt tilbringe tiden med min familie på julaften, kommer sikkert til og komma mange bilder da på bloggen, fremover kommer det sikkert til og komme mange bilder her, så blir veldig kjekt. no har jeg endelig helg, for jeg har fritak i mange fag på skolen, så har ikke så masse tima på skolen, så derfor har jeg helg jeg no, helgen skal jeg tilbringe med min kjære, før han reiser på jobb på mandag! vil ikke at han skal reise men han må vell det, har ikke noe valg!  

men neste veke er sonn her: mandag 1 time med naturfag, tirsdag jobb,  onsdag fagdag i engelsk, torsdag volleyballturnering så er det avsluttning på fredag! digg♥Bilde : Google!

hva skal dere i juleferien! 

bilder som blei tatt i dag 12.12.12

ka syns dere om bildene?¢¾

spørsmålsrunde!

tenkte og ha ein spørsmålsrunde, så bare spørr om alt mulig dere vil, så svare jeg på dem, sei om dere har lyst og ha den på video, men bare kom med alt dere lure på! så skal jeg få te og svare på dem når jeg har mange spørsmål! så spør i vei !endelig heima!

hei, no er jeg nettopp kommen heim etter ein lang dag på jobb, er så sliten at jeg veit ikke hvor jeg skal gjøre av meg, men jeg er glad jeg skulle heim og ikke til stord, forda hadde jeg forsatt stått og venta på bussen, fordi ein trailer som har kjørt utfor eller noke sonn, og da må di som står og vente forsette med og vente til veien er åpna igjenn, ikke noke kjekt, menmen..

i dag så skal jeg bare slappe av og ikke se ut eingang på grunn av alt den snøen som er der ute, jeg er så lei av den snøen, sperre oss nesten inne i leiligheten, håper det ikke begynner og snø mer no, og at snøen forsvinne litt etter litt, da hadde vert veldig fint akkurat no!

men vi snakkest seinare!

hva skal dere i dag?

Kan ikke fordra snø

Kom ut i dagtidlig og va jævlig masse snø ute er så lei av den!

Noen som er enig med meg?

ny dag på jobb !

hei kjære bloggen;) no sitter jeg her har nesten nettopp stått og no gjør jeg meg klar for en ny dag på jobb! håper denne dagen går fort sonn at jeg kan gå rett tilbake til sengen min igjen ! er så trøtt :( men er nødt og prøve og få våkne litt! men men vi snakkest!
juletider!

heisann, i år har jeg så masse julestevning som jeg ikke har hatt på mange år, det er lenge siden jeg gledet meg så masse til jul, klare jo nesten ikke vente men enda er det mange dager til julaften, og tilbringe tiden med min familie og viss jeg er heldig så kommer min kjære innom oss ein tur, dette kommer til og bli ein fin jul håper jeg på! ♥gleder du deg til jul?

 

ting jeg gleder meg til i 2013<3

geilo digg!

syden med min kjære ♥

og selfølgelig justin bieber konsert i april ! 

 
 

Dagens innkjøp

Bokse fra cubus

Topp fra be young

Ka syns du?

jobb snart!

heisann kjære bloggen !

i dag så skal jeg på jobb og jobbe og så veit jeg ikke hva mer jeg skal gjøre etter jobben! sikkert til gutten min som alltid, og ligge i armkroken hans og se på film kanskje, men no er det ikke lenge til jul bare 13 dager, og bare 10 dager til selve jule ferien begynner! gleder meg, ikke skole, ikke jobb og bare slappe av! med gode gamle juleserier på tven! ♥
kom med tips!

Hei kjære bloggen ;)

no må jeg skjerpe meg med denne bloggingen, men i det siste har jeg hatt så mye og gjøre at jeg ikke har hatt tid men skal begynne og prøve og få blogglysten til bake igjen, viktig da! eg må få den tilbake! men skal prøve og skrive noen innlegg i løpet av en dag men da trenger jeg hjelp av dere til og finne ut hva jeg skal skrive om. så kom med tips til hva jeg kan skrive om!Design av:

Ingvild Aasheim hits