november 2013


Photo: i dag

Ka syns dere?

Depresjonen og angsten min!

Hei! No ska eg komma med eit seriøst innlegg og det er at jeg slite masse med depresjon og angst som begynte for 3 å eit halvt år siden, etter min mor gikk vekk, i august 2010, sliter veldig og går til dps ca hver 14 dag! For og snakke ut om ting som eg har i hode å som eg sliter med, og det er veldig vanskeligst skal jeg si dere! Det er ikke mange som skjønner det før dem oplever noke sont selv! Dette er det mest personlige innlegget jeg kommer med på bloggen, men det er om hvordan jeg har det og sonn, men vi snakkes!

hva vil du jeg skal blogge om?

Hei!

jeg vil gjerne høre din mening, om hva du vil at jeg skal blogge om, om du vil at jeg skal blogge om eit tema, eller videoblogg for den del, jeg vet ikke hva jeg skal blogge om så derfor lurte jeg på om viss du har eit eller anna du vil jeg skal ta opp eller noe så er det bare og legge ein komentar me hva du vil høre om på bloggen! jeg er interessert i alt mulig dere vil høre om, så bare til og legge igjenn ein komentar til meg♥ 

så hva vil du at jeg skal blogge om?
Snart advent!

Heisann! No sitter jeg og koser meg me godteri, og har allerede begynt å pynte til jul i min fine leilighet! Er jo snart advent, er jo 1 søndag i advent på søndag! I dag så ser eg på serie på dataen og kose meg me coca cola i glaset! Og snart komme svarene på spørsmålsrunden! <3

snart desember!

Mindre en ein måndet til julaften, har ikke kommet så langt me julegave shoppingen men skal få kjøpt før jul, men her går det i julemusikk, og har alerede pyntet te advent, det er jo 1 søndag i advent, no på søndag, så da ska blir veldig koselig! glede meg til julen ringer inn her hjemme hos meg!

 
Bildene jeg legger over, er fra desember i fjor!♥koselig besøk av maren!

Heisann!

no har jeg hatt eit lite besøk av maren, vi snakka, koste oss og hørte på musikk og lagde noke godt og eta! lenge siden jeg hadde vert me hu så va koselig at hu kom på besøk, no har hu dratt så no skal jeg finne ein film på netflix og se film før det blir natta her i huset på meg! så vi bloggest!

 
spørsmålsrunde - spørr i vei!

Jeg tenkte og ha ein liten spørsmålsrunde som jeg svarer på i morgen eller på søndag, viss jeg får mange nok spørsmål, så skal jeg svare på video så kom igjen bare still meg alt slags, om livet mitt, leiligheten, kjærlighetslivet eller hva du måtte ønske, skal prøve og få svart på alt!
koselig dag i går

Hei kjære bloggen!

no sitter jeg trygt og godt i mitt nye hjem, i går så hadde jeg besøk av marie, først kom møblene mine og vi stressa me det, så sleit me, med og skru sammen sengen min og når vi hadde gjort det så slappa vi endelig av, og satt og såg på film me brus i glasset og chips og pizza! og til slutt så sovna vi begge i hver våres sofa! 

og denne helgen skal jeg slappe fulstendig av med film, god mat og noke godt i glasset !
 

10 ting du kanskje ikkje viste om meg!

no skal jeg fortelle 10 ting du kanskje ikkje viste om meg!

♥ Jeg sliter med angst og depresjon!

♥ jeg er eit kattemenneske, jeg har alerede 4 katter, og kunne hatt fleire!

♥ Jeg elsker justin bieber, justin er mitt største idol !

♥ før så drakk jeg hver helg, jeg elsker og feste!

♥ jeg er egentlig fra finnmark men jeg flytta til vestlandet i 2002!

♥ jeg bor med bestemor fordi mamma døde i 2010!

♥ men jeg har fått meg egen leilighet og skal flytte inn der snarast mulig !

♥ jeg er veldig barnslig av meg, men er ikke flau over det!

♥ jeg har 1 søster og 4 brødre men 3 av brødrene mine har jeg aldri møtt! 

♥ jeg elsker og synge selvom jeg veit jeg ikke har særlig bra sangstemme men likevell så synge jeg 24/7 !

 under her er det ein video der eg synge !
 

dag 1 - Et av de nydeligste bildene av deg,akkurat no må det blir dette bildet, som jeg syns er finest av meg ! hva syns dere ? 

40 days challange!

Jeg tenkte jeg sku prøve og ha 40 days challange igjen, jeg har hatt det før men da har jeg bare glemt da ut så no skal jeg prøve igjen!

Day 1 - Et av de nydeligste bildene av deg
Day 2 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå
Day 3 - Parfymene dine
Day 4 - Noe du gruer deg til
Day 5 - Noe du savner
Day 6 - Antrekket ditt i dag
Day 7 - Det du kjøpte deg sist
Day 8 - Hva har du i sminkepungen?
Day 9 - Mobilen din
Day 10 - Din verste uvane
Day 11 - Rommet ditt
Day 12 - Sminken du bruker
Day 13 - Et bilde fra i dag
Day 14 - Noe du gleder deg til, og hvorfor
Day 15 - Ti ting du ønsker deg
Day 16 - Et bilde av deg når du var liten
Day 17 - En artist du liker (jente)
Day 18 - En artist du liker (gutt)
Day 19 - Et bilde av håndskriften din
Day 20 - Smykkene dine
Day 21 - Et sted du vil til akkurat nå
Day 22 - Din favorittscene i en film
Day 23 - Et bilde av deg selv i dag
Day 24 - Lommeboken din
Day 25 - Et bilde av deg selv for 3 år siden.
Day 26 - Ti ting om deg selv
Day 27 - En sang du virkelig er lei
Day 28 - Noe du ikke forlater huset uten
Day 29 - Din favorittblogg
Day 30 - En matrett du elsker
Day 31 - Dine favoritt sko, kjoler og jakker
Day 32 - En ferie du vil på igjen
Day 33 - En sang som får deg til å gråte
Day 34 - Noe du er redd for
Day 35 - Hvordan ordner du håret ditt?
Day 36 - Favoritt outfiten din
Day 37 - Hva har du som bakgrunnsbilde på dataen din?
Day 38 - En ting du aldri kommer til å gjøre
Day 39 - Alle premiene du har vunnet
Day 40 - Favoritt serie(r)
klar for og få allting på plass !

Heisann!

dagen i dag, har egentlig vert heilt normal, og lik som alle andre dager, jeg sto opp, halv 3 i dag så sov litt lenge i dag, men det er godt det og, så spiste jeg middag, og så begynte jeg og pakke for og hver på stord i 2 - 3 daga!  og er kommet langt med pakkingen til jeg skal flytte til helgen, har bare klærne igjen og ting på badet så er jeg heilt klar for og flytte i ny leilighet! glede meg til og få mitt eget sted og bo, til jeg kan gjere det så klart som jeg vil ha det sjølv! på mandag skal jeg kjøpe seng og sikkert sofa og! 

klar for  og  få alt på plass sonn at jeg kan begynne og flytte ting!♥
litt om meg!

Heisann! 

no skal jeg fortelle litt om meg selv, som kanskje noen av dere ikke veit om meg!

jeg heter Ann Sirén Moe Nilsen og kommer egentlig i fra ein plass som heter Alta, oppi finnmark, men no bor jeg nede på vestlandet på ein liten plass som heter bømlo, som er mellom bergen og haugesund for dere som ikke viste det, jeg er 20 år gammel og har bursdag 18 mai, jeg har kjæreste, men vi har ikke hvert i lag lenge, men håper på mye lenger! jeg sliter me angst og depresjon, det er litt av grunnen til at jeg ikke har blogget så masse i det siste, men skal prøve og få blogget mer i det siste! 

jeg har 5 søsken men 3 av dem har jeg aldri møtt, jeg har en far, men han har jeg bare sett noen få ganger siden jeg blei født, og det er 3 år siden mamma døde fra meg, og det er grunnen til at jeg sliter med angst og depresjon! 

men det var litt av meg, og har laget ein liten video til dere med bilder av meg!  

ka syns dere om videoen?

litt om sydenturen mars 2013

Jeg kan sei ein ting, og det er at jeg savner syden turen som jeg var på i mars i år, det var godt og få slappet skikkelig av, og bare tenke på meg sjølv, og nyte varmen og ikke minst shoppingen, det er ikke siste gang jeg ska te syden for og si det sonn, det var veldig godt og ligge på stranda hele dagen, da seg ein iskald drink eller cola og bade heile dagen lang! 

for og si det så er gran canaria ein veldig fin plass, og eg oppfordrer dere til og fere dit viss dere skal på ferie! elsker den plassen, vi var i puerto rico, og viss dere planlegge syden tur og ikke vet helt hvor dere vil. så vil eg sei gran canaria, vi var i palmitos park og mens vi var der nede og det såg nesten ut som ein skog men det var på ein måte ein dyrepark. og der var da ørne show og delfin show som var veldig kjekt og se på! 

ikke siste gangen eg skal derte!  

så til dere så har jeg laget ein liten video med noken bilder jeg tokk når jeg var der nede på den fine plassen ! ♥

koselig helg !

Heisann!

no sitter jeg her og snakker med min kjære vennine Natalie, om alt og ingenting, vi har ikke hvert me hverandre på lenge så har masse og snakke om, så det er koselig at hu skal hver her i helgå, og i dag så hadde me pizza fra pizzabakeren til middag, og må sei da va veldig godt! denne helgen skal jeg nyte tiden me min familie, og bare slappe av og begynne og pakke til jeg skal flytte i leilighet neste helg, før jeg fer til stord på søndag og blir i en eller to dager, da skal bli veldig koselig og få hver me min kjære igjen !♥

men vi snakkest seinare!

- hva skal dere i helgen ?

ny header!

Laget ny header hva syns dere ? 
Design av:

Ingvild Aasheim hits