november 2012


i miss you, mamma & bestefar!

heisann!

no skal jeg fortelle hvordan det var og miste moren så pass ung som jeg var, jeg var 17 år, og det er forferdeligste jeg noen gang har opplevd, når jeg satt ved siden av sykesengen, da tenkte jeg, dette kan ikke vere ekte, dette må bare vere ein vondt drøm, men det var sant, og når jeg sitter ved siden av og ser hu sovner stille inn, så viste jeg ikke hva jeg skulle tenke, hva jeg skulle gjøre, hvordan jeg skulle reagere, hadde aldri opplevd da før, heilt forferdelig, at noe sont kan skje ei så snill person det sjønner jeg ikke, hvorfor måtte det akkurat skje hu,  det gikk ein stund før jeg faktisk forsto at jeg aldri mer kom til og få se hu igjen! Og 20 dager etterpå så døde min kjære bestefar, som var ein farsfigur for meg, jeg såg virklig opp til han, han betydde så utrolig masse for meg! og så var han også vekke!  di 2 personene som betydde jævlig masse for meg var plutselig vekke, og di eneste gangene jeg kan fere på " besøk " til dem er på graven!  mens alle jeg kjenner bor med mor eller far og kan se dem hver dag, og kan gi dem gaver på morsdag/farsdag og dåke må bare nyte tiden dåke har med dåkes nærmeste! ♥

jeg savner mine så utrolig mye, har ikke ord for hvor masse jeg savner dem, og gjerne kunne hatt dem her med meg no ! men det er ikke sonn verden fungere! 

og no har jeg levd uten min kjære mor i 2 år!  og ingen ting blir det samme uten dåke 2!  julaften, nyttårsaften, påsken, feriene aboslutt ingenting !hva syns dere om det jeg skrev? 

har dere noen gang mistet noen som sto dere nært?

dagen's musikk !

Maria mena - home for christmas♥

<param

carly rae jepsen ( feat justin bieber ) - beatiful ♥ 

hva syns du om sangene ?

flinke meg, sovna på sofaen!

heisann!

no sitter jeg i sofaen og ser på tven, jeg sovna litt på sofaen i sted, jeg sa jeg skal ikke sovne før jeg skal legge meg, men neida, jeg var så trøtt at jeg ikke klarte og holde øynene åpne! men håpe på og få klare og sove i natt! men så er det skule i morgen og heldigvis fri på fredag da! digg♥ 

hva har dere gjort i dag? 

 

5 mnd med god gutten!

Heisann!

no er jeg våken men må sei at jeg er veldig trøtt, men bra at jeg ikke skal ta bussen før 08:15 da, så kan jeg sitte her og slappe av litt før jeg skal ta bussen, men i dag må jeg sei at i dag så har jeg og gutten min vert i lag i 5 mnd, herregud så fort tiden går, det føles som det var i går da han sporte meg og vi sku bli i lag, og no er det heile 5 mnd siden. og jeg like han meir og meir for hver dag som går, vet faktisk ikke hva jeg skulle gjort uten han, jeg elsker han rett og slett. håper vi er i lykkliste jente som har verdens fantastiske gutt, jeg føler meg som verdens heldigste jente! og blir så glad når jeg er med han, og så begynner jeg nesten og grine når han skal reise på jobb igjen!  men gutten min kommer ikke hjem før på mandag, og jeg gleder meg så sinnsykt! 

21.06.12 blei jeg den heldigeste jenten i heile verden ! 

 

♥ har dere kjæreste, hvor lenge har dere hvert i lag? 

føles du deg som verdens heldigeste? 

 

 

 

den gangen vi gikk i samme klasse!

huske den tiden som den var i går, da jeg og natalie gikk i samme klasse, men tenk det er jo fleire år siden me gikk på fitjar i lag, da var kjekt må jeg si! masse kjekt me gjorde og når vi blei jævlig sur når me fikk beskjed om  at me sku bytta klasse. og når me sku skjere i saue hjerte, nyre og øye, syns da va ganske ekkelt der og da men no syns jeg da e litt morsomt ! haha :)

 

ny data <3

heisann, no sitter jeg og blogger på min nye data som jeg har kjøpt helt sjølv, jeg er veldig fornøyd med den, og den har windows også så har ein del ting som jeg må lære meg som jeg ikke er vant til. men no skal jeg si jeg har vorre sjuke hele forgje uke så fikk ikke tid og lage må gjøre videoen.  men den kommer etterhvert ;)

hva har dere gjort i dag?

fin dag!

Hei, alle kjære blogglesere, i dag så har jeg ikke så mye og si, har jo såklart hvert på skolen, og så har jeg vert med ei vennine som snart flytter til thailand, så prøve og få vert me hu så mye jeg kan no! håpe hu snart kommer hjem igjen til norge! og no sitter jeg og ser på tven! og vet ikke helt hva jeg ska gjøre, tenkte og snart laga meg middag! så da snakkest vi!

ps: husk og komme med tips til hva jeg kan gjøre i må gjøre videoen! 


bilde: meg og godgutten min som er reist vekk i fra meg i 2 uker no! ♥

må gjøre video, kom med tips til hva jeg kan gjøre!

heisann, eg tenke på og ha må gjøre video her, ein dag i uken, men dere må komme med tips til hva jeg kan gjøre, så dere må komma med noe tips, hva vil dere se meg gjøre? hva syns dere hadde vert morsomt og sett meg gjøre?
va faktisk kjekt i går!

God morgen alle søte lesere! 

i går så var jeg på fest, og må si da blei kjekkere enn jeg trudde, vi var på noe som het dildo party så da var kjekt, og så var da jo fest etter på og, så trur eg drakk litt masse, men kje så masse at eg kje husker noe, men va jo veldig kjekt da :)  men no kjenner jeg at jeg skal ha edru helg neste helg! får har jo drokke hver helg no, så må vertfall ha ein edru helg! skal bli deiligt!

hva gjorde dere i går ?

noen av innkjøpene mine!

kjøpt på cubus! 


kjøpt på beyoung

kjøpt på beyoung

kjøpt på beyoung

kjøpt på spar kjøp

 dette er ikke alle innkjøpene mine, men orket ikke og ta bilse av alt, men hva syns du? ♥

forandring fryder!

heisann, jeg ville ha ein forandring så da for jeg til frisøren og klippte meg, så no har jeg ikke masse hår på hode! sier vi! ka syns dere om min nye look?

 

Design av:

Ingvild Aasheim hits