oktober 2012


halloween fest i går!

heisann alle kjære bloggere ;)

i dag så har jeg ikke gjort så masse, va på ein halloween fest i går på pubben men den va ikke så bra som eg trudde så friste vertfall og ta drikkingen igjen neste helg <3  men no skal jeg bare slappe av i dag, skal ha ein skikkelig slappe av dag. ♥

så da snakkest vi!
ENDELIG piercing <3

Heisann, må bare fortelle dere noe, no har jeg endelig fått piercing i navelen, er jævlig fornøyd! va i bergen og tokk an i går, va veldig bra! 

hva syns du`?

4 mnd i lag med min bedre halvdel!

Heisann, tenk i dag er det 4 mnd siden jeg blei i lag med min bedre halvdel, han betyr alt for meg, og jeg har aldri møtt en så fantastisk fyr som han! han betyr alt for meg, og håper vi får mange år i lag, eit lykkelig liv i lag, vi har bare vert i lag i 4 mnd men det føles ut som vi har vert i lag mye lengere enn det! 

elsker deg gutten min, eg er så glad du er miiin, og kommer til og vere min! ;*


har du kjæreste? kor lenge har dere vert i lag?

Dagens outfit

Hva syns du?:)

bilder!

hva syns du om bildene?

vert på jobb i dag, og i morgen!

Heisann kjære blogglesere!

no sitter jeg hjemme etter en sliten jobb dag, men dagen gikk fort, men da va veldig slitsomt fant jeg ut. men håper det blir bedre etterhvert. no skal jeg bare sitte hjemme og slappe av, og se på tven, og lage meg noe godt til middag i dag, så finner jeg vell ut hva annet jeg skal finne på, skal på jobb igjenn i morgen, så da blir vell kjekt håper jeg. 

så vi snakkest♥

Bilde av katten te typen ♥

- hva har dere gjort i dag? 

noen som har lyst på katt?

Heisann ;) 

jeg bare lurte på er det noen som har lyst på en katt som skal gies vekk, det er ei vennine av meg som skal gi vekk katten sin, så da må man finne hjem til den fortest mulig!

katten er snart 4 mnd gammel, og den er korthåret og svart pels!bare sei i fra til meg på komentar feltet under om dere er intressert! 

 

sitter på skolen og chiller!

God morgen, alle kjære bloggere. 

akkurat no sitter jeg på skolen og chiller, har ikke noe bedre og finne på. skal snart levera inn helsebøkene mine, og dem håper jeg på og aldri få se igjen xD for har jo gjort sonn avtale med skolen at jeg bare skal ha almenn fagene, siden jeg ikker er intressert i helsefagene, så har jo ikke time no før, om mange timer, så dette skal bli veldig fint må jeg si! ♥ og så begynner jeg på jobb for første gang i morgen, gruer meg litt til og se hva jeg skal gjøre på jobben, men jeg håper på det beste! 

så vi snakkest !♥- hva skal dere i dag?

no er jeg tilbake med blogging for fult!

Hei;) må bare sei ein ting til dåke, før jeg legger meg, er at no kommer jeg tilbake for fult på bloggen, har bare hatt ein lang pause fra alt som heter blogging, og ja!  men no er jeg tilbake. har bare ikke hatt inspirasjon til bloggen, men no har jeg begynt og fått det litt tilbake, så no skal jeg prøve og blogge så godt jeg kan ver dag for dere ;) så snakkest med!

-  men har dere noen tips til hva jeg kan blogge om?

  

Design av:

Ingvild Aasheim hits