mai 2014


Bilder sier mer enn 1000 ord!

Disse bildene tokk jeg i dag, hva syns dere! Av meg me dyrene??

Dagens outfit!

Hva syns dere???

kjekk dag me natalie!

heisann! siden jeg fikk beskjed av natalie og blogge igjenn så skal jeg det, så skal jeg blogge om dagen min i dag / går, da begynte det me at jeg for til stord tidlig, så var jeg med natalie, var kjekt og vere me hu etter gammelt! har savna det! så for jeg på tivoli var veldig kjekt, kan jeg si! så ringte jeg til natalie og lurte på om hu ville henta meg og da ville hu! og da var jeg me hu til kl 8 i går kveld, var veldig koselig, sku egentlig blogge i går, men so klarte jeg og sovne, og no våkna jeg litt og måtte ha noe og drikke og da tenkte jeg og blogge litt! 

bilde meg og natalie på fitjar! ♥

skal lage nytt design!

Heisann!

no tenkte jeg at jeg sku sette meg ned og skrive noen få ord, jeg har vert veldig dårlig på og blogge i det siste men jeg skal bli bedre til det, men får og bli det så må jeg lage nytt design til bloggen, elsker og blogge etter jeg har nytt design her! 


 

nyte siste kvelden som 20 åring! :)

Heisann! 

i dag så nyte jeg den siste dagen som 20 åring, før jeg blir 21 i morgen! i går så feira jeg bursdagen min med gode folk, og fikk masse fint i bursdagsgaver, som roser, smykke, pynte ting + alkohol, så var ein veldig kjekk kveld! skal nyte resten av kvelden, med pølse og pommefrites, og me cola i glasset! så vi snakkest!
tenk over det!

Jeg savner den tiden jeg var ung og hadde ingen begymringer, den tiden jeg var glad fra jeg sto opp til jeg gikk og la meg, den tiden ser jeg tilbake på, den tiden jeg hadde verdens beste mor som støtta meg og var der for meg uansett hva! den tiden da det ikke var drama og krangling mellom venner, sku ønske man kunne spole tilbake og få den tiden om igjen, den tiden jeg var ute og lekte me venner og bare hadde det kjekt i lag! det er den tiden av eit liv som er så fantastisk, som man ikke tenker særlig på!

og no den dag i dag så sliter jeg med depresjon og angst, og er mye drama mellom venner og alt, og alt er ikke som før! jeg lever eit liv da jeg ikke klare og komme meg ut i arbeid fordi jeg sliter masse, og det er ikke noe jeg er stolt over, og det er heller ikke noe jeg kan noe for at jeg har det sonn jeg har i dag, jeg hørte ein komentar fra noen ein dag da dem sa at man er ikke like verdt siden man ikke klare og fullføre utdannelsen sin, men det er ikke noe jeg kan noe for at jeg ikke har klart og fullføre vgs, jeg er ikke stolt over at det er blitt sonn! så dere som seie noe sonn, burde tenke på at det kanskje er noe annet som står bak, og ikke tenka at den personen ikke gidder og fullføre skulen, for det er ikke sonn det er, det er kanskje noe annet som står bak alt, jeg snakker ikke for alle no, for noen fullføre kanskje ikke skolen fordi dem ikke gidde eller bare er skolelei, men det er faktisk mange som har ein god grunn for det, som må leve på nav, fordi dem klare ikke og sette seg på skolebenken, og slite med eit eller annet!

tenk over dette før dere går bak ryggen til folk, tenk over at det er noe som er bak at personen ikke klare og fullføre skole eller komme seg ut i arbeid ! 

hva syns dere om det jeg skrev?

 

bilder fra helgen!

heisann!

på tide og begynne og blogge igjenn og no skal jeg prøve og blogge litt hver dag men her e noken bilder fra i helgen!hva syns dere om bildene ? :)

Design av:

Ingvild Aasheim hits