april 2014


sonn går no dagane!

Hei! 

i dag er sonn dag jeg bare har lyst og ligge i sengen og ikke gjere noke, og ikke tenke på noke som skjer rundt meg, eller noke, og ikke snakke me noken! har ikke energi til og gjere noke! ser bare at folk har vert ute og nyta sola i dag, mens jeg har logge på sofaen med låst dør! jeg kan ikke noe for at da blir sonn noken daga! men det var bare det jeg ville si! 
koselig helg!

heisann!

no er jeg kommen heim etter ein koselig helg, først for jeg til ei vennine og var dere og såg film, drakk litt og bare koste meg helt fulstendig! og så for jeg til brandasundet i går og var der og koste me dem søte dyrene mine! ♥ men vi snakkis!
innkjøp i stavanger!


kjøpte og ein hylle men den er ikke bygd opp enda så den legge jeg ikke ut! 

men hva syns du?

koselig men sliten helg!

Heisann!

da var jeg hjemme etter ein koseli men slitsom helg, på fredagen så var jeg så klart i bursdag til bestevennino mi som blei 20 år, og hadde det koselig me spelte og lo og hadde det veldig kjekt ! og på lørdagen så var det opp tidlig for og så og sette seg i bilen og kjøre i 2 og 1 halv time til stavanger først dro vi på kvadraten og var og se på nesten og såg på alle butikkene der så for me videre til ikea og det første vi gjorde var og gå og kjøpe oss mat der så shoppa vi ein god del der! så ette der kjørte vi rundt og så for vi og kjøpe oss frossen yoghurt :) nam! og så kjørte vi heim og var sliten alle sammen!

hva har dere gjort i helgå?

bursdag!

Heisann! 

no holder jeg på og gjøre meg klar for og komme meg i bursdag, glede meg! men vi snakkest seinare må gjere meg klar
tips til hva jeg kan blogge om!

God kveld alle sammen!

i dag så har jeg vert på svortland ein tur med noken venniner, og så har jeg bare slappet av, og ska rydde litt før jeg skal til ei vennine i morgen! 

men jeg vet ikke hva jeg skal blogge om fortiden, så viss dere har noe tips til hva dere vil se på bloggen så hadde jeg blitt veldig glad! ♥
Video - svar på spørsmålsrunden!

hva syns dere ? ♥

good morning!

God morgen! 

no er det snart på tide og kle på meg og sminke meg, før jeg skal til svortland ein tur og kjøpe noke godt! så no sitter jeg og se på tven og slappe av! og i dag kommer videoen når jeg får filma den!

men vi snakkest!♥


Bilde : meg og natalie!videoen kommer i morgen!

heisann! 

skulle bare si at jeg har prøvd og lage videoen, av spørsmålsrunden men den klikka så jeg må vente me og lage den til i morgen, så når jeg har fått laget den så kommer den ut! og så i dag så har jeg bare slappet av og sove lenge, og bare kost meg med tven, og skal snart ta oppvasken ! 

så vi snakkest!♥
topplisten over bømlo!

Hei!

når jeg våkna i dag, så såg jeg at jeg var på 1 plass over bømlo på topplisten, jeg digger alle som faktisk gidder og lese bloggen min, jeg blir så glad over alle di hyggelig komentarene jeg får av dere! håper dere forsette og lese den! da blir jeg glad! ♥

tusen takk til dere kjære lesere! 
Husk spørsmålsrunden!

heisann!

sku bare minne dere på at jeg forsatt har spørsmålsrunde, så still spørsmål om alt mulig, om meg og mitt liv! jeg kommer til og svare på den i morgen så bare kom igjen, flere spørsmål jo bedre !

og jeg svarer på VIDEO!


 

depresjonen min!

Heisann! 

no skal jeg fortelle litt personlig innlegg om meg selv, og det er om psyken min, depresjonen min, alle som har lest bloggen min ein stund vet at jeg nesten ikke blogget i det siste, men jeg har hatt alt for mye og tenke på har ikke hatt energi til og blogge!

jeg skal begynne med at får snart 4 år siden så mista jeg mor min av kreft, og det sliter jeg med den dagen i dag, rett etter at mamma døde så trudde jeg at jeg va begynt og bli gal og da skjedde ting jeg ikke kan forklare, jeg klarte ikke og fullføre skolen, jeg klarte ikke og konsetrere meg, jeg klarte nesten ingenting, jeg var veldig langt nede, og det er jeg den dag i dag, jeg klare ikke og komme meg ut i arbeid, jeg går på medesiner, jeg går te psykiatrisk sykepleier !jeg har oppturer og nedturer som alle andre, men nedturene mine er mye lenger nede enn alle som ikke har opplevd noke så dramatisk i sitt liv! jeg må sei at jeg savner mamma hver eineste sekund og hvert eineste minutt, hver eineste dag, men jeg prøver og tenke at jeg kommer til og møte hu ein dag igjenn! jeg prøver og tenke på di positive minnene med hu!

etter hu døde så gikk det 20 dager så døde bestefaren min, som har vert farsfiguren for meg gjennom heile oppveksten min, og det må jeg si var veldig tung, for meg var det som og miste begge foreldrene rett etter hverandre! jeg har det veldig tungt , men jeg prøver og gjøre alt for og ikke sitte heima og tenke, jeg prøver og komme meg ut og vere med venner, og familien min, det er veldig viktig i ein sonn situasjon!

så vil jeg sei at alle som opplever og miste ein eller to av sine nærmeste, at det er vitkig og ikke låse seg inne, det er vitkig og komme seg ut og ver me venner og familien, og det er vitkig og snakke med folk, jeg gikk i lang tid uten og snakke med noen og det angre jeg på den dagen i dag, jeg sku ønske jeg begynte og snakke med noken etter jeg opplevde det! enten det er helse søster på skolen din, eller psykolog eller venner og familie, så er det veldig lurt og få da ut! det var bare det jeg ville si! 

- har dere noken gang opplevd noke sont?

God morgen!

Heisann ! 

no er jeg våken og klar for ein ny dag med nye muligheter! no er jeg klar for kurs og holder på og sminke meg, og så gå og ta bussen te svortland, så blir da og vere litt på svortland før jeg skal heim igjen ! men no snakkest vi må gjere meg klar! 

- hva skal dere i dag ?
Natta!

God natt! 

jeg vil sei god natt til alle dere bloggere, jeg har ikke tenkt og legge meg heilt enda, men jeg tenkte og vil sei god natt til dere før jeg går og legger meg, i dag så har jeg bare slappet av, sett på film, vert i dysjen, har ikke gjort så masse som du hører men det er ein heilt vanlig søndag, sitte og se på tven, med cola i glasset, og noke kjekt på tven! 

og i morgen så skal jeg på matlagingskurs,  så blir kjekt det og lære og lage noe nytt,så blir da vere litt på svortland før jeg tar bussen heim for og slappe av, og snakke med folk, så får jeg sjå ka dagen bringer!

men no må jeg sei god natt og sov godt når dåke skal legge dere, og husk og kom innpå bloggen min i morgen, nye innlegg da! og så må dere ikke glømme ut spørsmålsrunden! 

natta! ♥♥

- hva har dere gjort i dag ? 

- hva ska dere i morgen? 
 

Ny spørsmålsrunde - spørr i vei!

Heisann! 

siden jeg nesten ikke fikk så mange spørsmål, på den forrige spørsmålsrunden, så sku jeg prøve og ha ein ny spørsmålsrunde! så da er da bare og stille mange spørsmål, og skal prøve og få svare enten på tirsdag eller onsdag ! så da er bare og hive inn spørsmål om alt dere lure på og om meg og mitt liv, og viss jeg får nok spørsmål så lage jeg video ! så kom igjen! 

- så hva lure du på? 

Design av:

Ingvild Aasheim hits