april 2013


god morgen!

god morgen alle kjære bloggere;)

no er jeg stått opp og klar for og lære noke nytt i naturfag, har bare 1 time da i dag på skolen så det skal jeg klare, men i dag utenom så vet jeg ikke hva jeg skal finne på! utenom og slappe av, og kanskje ta noen bilder til dere!

Så vi snakkest!


hva skal dere i dag?

Spørsmålsrunde !

husk eg har spørsmålsrunde på bloggen så still meg om alt mulig, mitt liv, mitt og kjæresten og alt! svare på nesten alt ! 
innkjøp 260413ka syns dåke? har kjøpt gave te espen og, men den får dere ikke se! 

Bilde: Lys
ka syns du?

Spørsmålsrunde !

kom igjen, med mange spørsmål til meg, jeg svare på absolutt alt!!
♥ Challenge day - 2. Et bilde av håndskriften din


ka syns du?

30 days challange - 1 day!

dine 3 yndlingssanger akkurat no! 

- big mistake av christopher 

-  boyfriend av tyler ward

-  du sa av kurt nilsen
30 days challange!

No tenkte jeg og ha 30 days challange, så får se hvordan det går ! 

♥ Challenge day - 1. Dine 3 yndlings sanger nå
♥ Challenge day - 2. Et bilde av håndskriften din
♥ Challenge day - 3. Lommeboken din
♥ Challenge day - 4. Favoritt tv-serie(r)
♥ Challenge day - 5. Noe du gleder deg til
♥ Challenge day - 6. Bakgrunnen din på pcen
♥ Challenge day - 7. Et bilde av deg for 3 år siden
♥ Challenge day - 8. Hvordan ordner du håret ditt?
♥ Challenge day - 9. 10 ting du ønsker deg
♥ Challenge day - 10. Noe du gruer deg til
♥ Challenge day - 11. Det du kjøpte deg sist
♥ Challenge day - 12. Sminken du bruker
♥ Challenge day - 13. Det du alltid har med deg overalt
♥ Challenge day - 14. Din verste uvane
♥ Challenge day - 15. Om fritidsaktivitetene/sportene du har gått på
♥ Challenge day - 16. Din favoritt blogg
♥ Challenge day - 17. 10 ting om deg selv
♥ Challenge day - 18. Smykkene dine
♥ Challenge day - 19. Drømmeferie
♥ Challenge day - 20. En artist du liker
♥ Challenge day - 21. 3 ting du vil gjøre før du dør
♥ Challenge day - 22. Alle premiene du har vunnet
♥ Challenge day - 23. En ting du aldri kommer til å gjøre
♥ Challenge day - 24. Noe du er redd for
♥ Challenge day - 25. 3 ting du hater
♥ Challenge day - 26. Yndlings spillet ditt
♥ Challenge day - 27. En ferie du vil på igjen
♥ Challenge day - 28. Et bilde av deg da du var liten
♥ Challenge day - 29. En sang du virkelig er lei
♥ Challenge day - 30. Mobilen din

laga meg to nye headerehva syns dere?

hvem va finest?good morning!

God morgen!

i dag så skal jeg på jobb og gjøre noe fornuftig og så skal jeg på skolen min og levere eit papir, håpe så sjukt at denne dagen går fort egentlig, no holder jeg og gjøre meg klar for ein ny dag, med nye muligheter!

men vi snakkest!
depresjon!

Heisann, no skal jeg fortelle litt om depresjonen min men komme ikke til og skrive alt da, vil ikke alt skal gå ut!

jeg har slete med depresjoner i snart 3 år, og da har jeg både oppturer og nedturer som andre, men noken gang er den mye verre enn andre ganger, og da mister jeg alt energien jeg har, klare så vidt og gå utfor døren, mister energien i beinene og  til og snakke! og når det skjer så trenger jeg folk rundt meg hele tiden. eller så er det vanskligt!

grunnen til depresjonen min er på grunn av at for 3 år siden mistet jeg moren min på grunn av kreft, som gikk rett innpå meg, og på grunn av at 20 dager etter mamma så døde min kjære bestefar som var farsfiguren for meg gjennom heile oppveksten min, så for meg var det som jeg mista begge foreldrene mine, og det har jeg holdt inni meg veldig lenge, og da skapte det ein veldig lang depresjon for meg!

jeg kan begynne og grine uten grunn, og veit ikke hvorfor jeg gjør det, og noen ganger så er det verre enn andre ganger, men jeg klare ikke og kontrollere det! 


grunnen til at jeg ville skrive det her på bloggen var for det første trenkte jeg og få det ut, og vise at folk som ser normale ut på utsiden, og kan smile og le med venner, forsatt kan slite! 

og så veit jeg det er mange der ute som også slite, ikke ver redd for og si det til noen, dåke må tenke det er 1000 vis av mennesker i verden som sliter med et eller annet!  man kan begynne og slite av forskjellige ting! 

Slite du?

hva syns dere om innleget?

10 mnd i lag med min kjære!

I dag er det 10 mnd i lag med min kjære, elsker deg meir og meir for hver dag som går, og ikke lenge igjen til vi har hvert i lag i 1 år, herregud så fort tiden har gått, føles ut som det var i går da du sporte meg om jeg ville bli jenten din, og no har vi vert i lag i 10 mnd!

du skal veta at jeg har aldri følt noke så sterkt for ein gutt før, og håper på og få mange år i lag med deg kjære♥ du er det beste som noken gang har skjedd meg! elsker deg utrolig mye! blir så utrolig glad hver gang jeg er i lag med deg! og like trist hver gang du reiser på jobb! du er miin gutt og jeg er din jente!♥har du kjæreste, hvor lenge har dere vert i lag?

Daisypath Anniversary tickers

Foto: Oslo!

Som dere veit så var jeg på justin bieber konsert, jeg sto langt bak så fikk ikke tatt bilde av han, men har filma litt da som jeg ikke har her akkurat no, men di kommer sikkert etterhvert!♥
ka syns dere om bildene?

Outfit

Bokse fra h&m, shorte fra h&m og hue fra justin bieber konsert;)

justin bieber konsert!

Heisann, no er jeg på min lange reise til oslo for og fere på justin bieber konsert, skal ikke fere før torsdag så i morgen blir det masse shopping i oslo by, gleder meg til vi er fremme i oslo, og slippe og stresse meir, no sitter jeg på båten på vei til bergen by, masse bølger og grått vær ute og regn! og skal jo så klart fere innom alltslags plasser før me er i bergen så vi er i bergen om ca 2 timer. så veit ikke hva jeg skal finne på, til den tiden! no sitter jeg hvertfall på dataen men strømmen vare vell ikke i 2 timer så får se hva jeg vil finne på!

skal dere på justin bieber?

spørsmålsrunde;)

eg tenkte eg sku kjøra i gang med ein spørsmålsrunde igjenn, så still meg alt dere lurer på, jeg svare på nesten alt, så bare til og spørre! og jeg kommer til og svare på video! så håpe på og få mange spørsmål! 

jeg svare når jeg har nok spørsmål!
skolen!

God morgen alle søte kjekke lesere!

no sitter jeg i sofaen og vente på at jeg skal ta bussen til skolen, for og ha ein time så er det heim igjen, så får jeg se hva annet jeg vil finne på! så da snakkest vi sikkert seinare!gammalt bilde av meg!

Bilde: 09.04


hva syns dere om bildene?♥

snart stord!

God morgen alle kjære bloggere! 

i dag våknet jeg kl halv 6 av meg sjølv, sjønne ikke hvordan jeg klarte det men jeg gjorde det, no skal jeg snart gjøre meg heilt klar før jeg drar til stord, er veldig klar for og dra dit no snart, så koseligt! no sitter jeg og ser på tven, og lurer på hva jeg skal finne på!

men vi snakkest ♥

hva skal dere i dag?

laga ny header!

har fått laga meg ny header, hva syns dere?
bilder!

hva syns dere om bildene?

ny uke, nye muligheter!

God morgen alle sammen!

No er jeg klar for ein ny dag på skolen, har jo bare 1 time på skolen i dag heldigvis, så i morgen til onsdag skal jeg ha 24 timers ekg så da blir det ikke jobb på meg, og torsdag er det skole og fredag er det bergen med klassen!♥

men vi snakkest!
spørsmålsrunde!

Heisann, no tenkte jeg og ha spørsmålsrunde igjen, så det er bare og stille meg alt slags spørsmål, viss dere lurer på noe så er det bare og spørre meg om alt mulig! så hva lurer dere på?

hva lurer dere på?

svare når jeg får mange nok spørsmål!

klar for jobb!

god morgen kjære bloggen!

no er jeg klar for ein ny dag på jobb kan man si, bare 1 halv time te bussen går, den halvtimen bruker jeg på og se på tven, og blogge! jeg har hatt eit besøk av maren i natt så må vekke hu! men men! for vell gjere meg heilt klar før jeg skal ta bussen til jobb! 

men vi snakkest!


elsker deg vennen<3 

snart er ferien over!

heisann!

i dag så har jeg bare slappet av, den siste dagen av påskeferien, så er det tilbake til hverdagen i morgen, skal på ein måte bli godt og komme tilbake til hverdagen, men ville heller hatt lengere påskeferie, men er ikke mange dager igjenn, så er det helg igjenn, jobb i morgen og på onsdag, så er det skole på torsdag, og så er det endelig fri på fredag!  

men denne påskeferien har vert koselig, har vert i syden som var veldig koselig, og så var jeg på fest på påskeaften med gode folk! og i går så slappet jeg av med min kjære! før han reiste i dag tidlig på jobb! ♥


 

tokk sonne fletter i syden! 

- hva har dere gjort i påskeferien?

Design av:

Ingvild Aasheim hits