mars 2013


Bilder: Gran Canaria 2013har mange fleire bilder, men orka ikke og legge alle ut, hadde blitt litt veldig mange! 

hva syns dere om bildene?

Gran Canaria!

Heisann kjære bloggen!

no er jeg tilbake, har vert ein uke i varmen, og må virklig si det var deiligt! har kost meg hver eneste dag der, har logge i sola, bada masse, og bare slappa av, og hvert i ein park som heiter palmitos park! har hvert veldig heldig med været når vi var der nede, 29 grader og greie, da var det anerledes og komme tilbake til kulden!


har dere vert i syden i år?

viss ikke skal dere?

9 mnd!

Heisann!

i dag er det 9 mnd siden kjæresten min sporte om jeg ville bli jenten hans, og det er jeg utrolig glad for, jeg blir bare mer og mer glad i han, for hver dag som går, disse måndene har gått utrolig fort, og er ikke lenge til vi har vert i lag i 1 år, utrolig så fort tiden går, elsker deg gutten min ! 

føles ut som det var i går at du sporte om jeg ville bli jenten din, og no er det 9 mnd! ♥ har du kjæreste?

hvor lenge har dere hvert i lag?

håpe på ein koseligdag!

God morgen alle sammen! 

no er jeg klar for og snart kle på meg, sminke meg og sonn, før jeg skal ta bussen kvart øve 1, da skal jeg til stord, og etter jeg har vert der så skal jeg til svortland og ver med folk, før jeg fer heimøve, håper på ein koselig dag! 

men vi snakkest!

 hva skal dere i dag?

 

Dagen's outfit 18.03veit ikke hvor tunikaen er fra!

boksen fra cubus!

Hva syns du?

livet er ikke alltid lett!

Heisann!

ein ting jeg savner mest her i verden er mamma og bestefar!

mamma var ein heilt utrolig person, og jeg kunne aldri ha ønsket meg ei bedre mamma enn det jeg hadde, og fikk ha i 17 år, jeg skulle ønske jeg fikk mye lengre tid med hun, jeg skulle gjort hva som helst for og fått hu tilbake, og ha ein mamma jeg kan gå til viss jeg er gråter, lei meg, og noen jeg kan fortelle gode nyheter til, alle burde nyte tiden sin med di nermeste, man vet aldri hva som kan skje. 

jeg såg virklig opp til mamma, hu va den som alltid tokk og snakket med meg viss det var noe, og jeg kunne fortelle hu absolutt alt, hu døde vekk fra meg alt fortidelig, bare som 40 åring, jeg kan ikke beskrive den følelsen når jeg satt ved senge kanten og hun sakte men sikkert døde rett forann meg, jeg viste ikke hvordan jeg skulle reagere, det tokk nesten flere mnd før jeg faktisk sjønte at jeg aldri kom til og se hun igjen! jeg savner deg, så utrolig masse, og du betyr så mye for meg! 

og så har vi bestefar, han var som far får meg gjennom hele oppveksten min, jeg fikk han ofte til og le, og alle di gangene bare jeg og han var på kafe, og hadde det utrolig koselig, minnene med han vil alltid vere der, jeg kommer aldri til og glemme alle di gangene med deg, og alt vi snakka om , og du som fortalte om gamledager! 

men når mamma døde så blei han så stille og rolig, og sov mest, og vi viste ikke hva vi skulle gjere, og da blei han innlagt, og han og døde rett forann meg! bare 20 dager etter min kjære mor!  

jeg savner dere så masse, sku gjort hva som helst for og fått en dag til med dåke! 
days 17.03

Heisann, jeg har ikke vert særlig flink til og blogge i det siste har jeg merka men jeg skal prøve og bli bedre til det etterhvert, men er så godt og komme inn på bloggen min, og forsatt se at det er folk inne på bloggen, espen er dratt no, skal på jobb ein tur så han komme heim på onsdag eller torsdag, så får se hvordan disse dagene blir! vere med venner vertfall og slappe av! men vi snakkest!


 bilde av meg, tatt i januar!

helg !

Heisann!

no holder jeg på og steike ein pizza til middag, espen er på jobb så da tar jeg bare og steike ein pizza grandiosa, i dag har jeg vert på skolen, og så shoppa litt, og no sitter jeg bare og glor på tven! kjekt det må jeg si! no har jeg endelig helg, og den helgen skal nytast! så vi snakkest!bilde: katten min!

 

blogga ikke i går!

heisann alle søte lesere;)

i går så orka jeg ikke og blogge, glemte på ein måte bloggen litt vekk i går, men no er jeg tilbake, og i dag skal jeg sikkert vere litt med solveig, har snakket om og hatt photoshoot, så får se om det blir, og så må jeg ta meg sammen og få rydda leiligheten, for i morgen kommer endelig min kjære hjem ♥ kjenne da skal bli deiligt! hva skal dere i dag?

 

innkjøp 070313hva syns dere?♥

good morning!

God morgen alle søte blogglesere, akkurat no så har jeg nesten akkurat stått opp, skal snart begynne og kle på meg og gjøre meg klar for ein ny arbeidsdag, etter i dag så har jeg jo helg siden jeg skal på møte på stord på torsdag, så fredag kan jeg sove lenge, skal bli godt, men i dag så på jobb til kl 3, kjekt det må jeg si! 

men vi snakkest, skal begynne og gjøre meg klar!
tur med god vennine!

heisann! no har jeg nettopp kommen inn etter ein koselig tur i lag med ei god vennine, vi snakket og lo om alt mulig, er alltid koselig og snakke med hu, har alltid så masse og snakke om! men no skal jeg snart gå i dysjen, så slappe litt av så kanskje legge meg! men vi snakkest!

hva har dere gjort i dag!

jobb snart!

God morgen alle søte lesere!

No skal jeg snart ta bussen til jobb eller om ein time, klar for ein lang dag på jobb, og så fer jeg hjem igjen, og slappe og handle meg litt til middag! og så veit jeg ikke hva jeg skal finne på i dag, for ta det som tiden kommer, men no må jeg sminke meg ferdig og få gjort noe i dag! 

snakkest!


hva skal dere i dag?

natta!

god natt♥

no har jeg tenkt og legge meg godt til rette under dynen, og sove veldig godt! skal bli deiligt! før det er jobb i morgen kl 9 til 3, håper på ein kjekk dag, så er det ikke lenge til jeg har helg igjen, etter onsdag, så har jeg helg, men kan ikke ta gledene på forskud, skal jo stå opp tidlig og dra til stord på møte! 

men vi snakkest!


korti har dere helg?

 

god dessert!jordbær, sukker og melk, veldig god og enkel dessert til alle anledninger! jeg ville ha noe godt så da gikk jeg opp på butikken og kjøpte jordbær og lagde denne gode desserten etter middagen!

- har dere smakt det før?

 

eg er stolt!

jeg fikk 4 på naturfagprøven, jeg er faktisk ganske stolt øver meg sjøl!

skole etter ein veke fri!

god morgen;)

da er jeg klar for ein ny uke med nye muligheter! ëller egentlig ikke men jeg klarer det nok, er jo ikke lenge til påskeferie no! 10:15 skal jeg ta bussen til skolen min og da må jeg vente ca ein time før det endelig er time for meg og så får jeg gå halv 2 hjem! no har jeg fått sminket meg og gjort meg klar så er det og vente ein god stund før det er skole! men er litt godt og komme tilbake på skolen og får da går timene fortere og da er det ikke lenge til syden, gran canaria med meg og min kjære! 

her er planene for denne veken!

- mandag skole til halv 2!

- tirsdag jobb til 3!

- onsdag jobb til 3!

- torsdag skal jeg til stord så da blir det ikke skole!

- fredag har jeg fagdag fri ♥jeg kjedet meg i går og tokk noen bilder ! hva syns du om det bilde?

hva er planen for veken for dåke?

 

 

ikke lenge til neste ferie!

heisann alle søte lesere! 

i dag så våknet jeg kl 1 trur jeg det var,  og har bare slappet av, sett på tven og skal snart finne meg noe til middag! tenk i dag er det søndag, har hatt ein uke fri og denne uken har gått så utrolig fort, og det er ikke så lenge til neste ferie no! 

men vi snakkest!hva har dere gjort i dag?

svar på spørsmålsrunde del 1 !

hva syns du?♥

Spørsmålsrunde !

jeg tenkte jeg sku prøve og ha spørsmålsrunde igjen no! så still meg spørsmål! om alt mulig, jeg svarer på det meste, så viss du lurer på noe så spørr i vei! og jeg svarer på video, i kveld eller i morgen viss jeg får mange spørsmål! 


hva lurer dere på?

oppsumering i bilder fra februar 2013

hva syns dere om bildene? ♥

 

tema: dyremishandling!

heisann!

no skal jeg skrive om eit alvorlig tema som jeg har hørt masse om i det siste, og det er da dyremishandling, jeg sjønner ikke hvorfor folk piner dyr, di kan ikke gjøre motstand og derfor skal di kunne gjøre hva di vil med dyre, det er ikke sonn det skal ver, det er nesten hver eneste dag jeg hører om dyr som lider, dyr som blir pint, dyr har følelser di og, jeg blir så sint, irritert, lei meg, hver eneste gang jeg høre om dyr som har da vondt, blir spent, blir slått! viss man har skaffa seg eit dyr, så skal man ta vare på det, kose med det, gi dem mat og vann, leke med dem! 

alle di stakkars dyrene her i verden som blir pint, sku gjerne stoppa alle som gjør noke sont med sitt dyr eller andres dyr! men det er jo nesten umulig, no i dag så er det jo nesten flere 1000 som faktisk pine eit dyr, og det er helt sykt og tenke på, hvorfor i hele tatt skaffer di seg eit dyr når di slår, eller sparker det!  

min mening er vertfall at viss politiet tar noken som piner sitt eget dyr er at di burde bli buret inn i flere mnd! for og faktisk ha gjort noke ulovligt mot eit dyr, og dem må lære hva dem gjør! 

jeg har dyr fra før jeg, og viss noen hadde pint mitt dyr så hadde jeg klikka og vet ikke hva jeg hadde gjort!  og jeg skulle gjort meir for og få stoppa dyremishandling, men jeg veit ikke hva jeg kan gjøre! 

viss du noken gang ser eller sjønner at noken piner eit dyr, anmeld det med ein gang, for og prøve og få stoppet at dyr skal lide ! 

jeg måtte bare få tatt det her opp på bloggen for jeg syns det er så alvorlig at folk forstår hva det der gjør med dyrene! og at vi alle må prøve og stoppe dyremishandling! 

- hva syns dere om dyremishandling?

 

Design av:

Ingvild Aasheim hits