februar 2014


leilighet video!

Hei!  jeg har blitt sport om og legge ut video av leiligheten så da kommer det ein her ! så vil gjere høre hva du syns? og om du vil at jeg skal legge ut andre videoer og hva slags videoer så må du bare komentere! 

bedre og sunnere liv!

hei!

no har jeg begynt på mitt sunnere og bedre liv, jeg har slutta heilt og drikke brus, og ete godteri og chips, og fra mandag, så skal jeg begynne og trene på treningsstudio! og no skal jeg trena litt heima før jeg skal hoppe i dysjen!
rydde litt!

Heisann! 

no sitter jeg hjemme og vente på og ta bussen kl 6, så holde på og rydde litt i leiligheten før jeg skal til min kjære og ver der i helgen, så kommer jeg ikke tilbake i leiligheten før på tirsdag - onsdag ! for på mandag så skal jeg til haugesund sjukehus og ver der til tirsdag, noe som jeg ikke gleder meg til! men vi snakkest!
God morgen!

Hei! 

god morgen alle sammen, det blei tidlig morgen på meg ja, men veit ikke om hva jeg skal finne på i dag, finner jo alltid på noke da! skal vertfall til svortland ein tur om 1 time så heim, så får jeg sjå hva jeg skal i kveld, sikkert bare slappe av!snakkest!

- AnnSIrenMoeNilsen

 

Design av:

Ingvild Aasheim hits