februar 2013


god morgen, eller god ettermiddag!

god morgen, eller det heiter vell god ettermiddag! 

no sitter jeg og venter på ei vennine, for vi skal ha ein koselig dag, se film, spise god mat  og snakke om alt mulig, håper det blir veldig kjekt! så no har jeg rydda litt, og bare slappe av! har nesten nettopp spist frokost!

så vi snakkest!hva ska dere i dag?

utsette må gjøre video ute!

heisann, i dag sku egentlig jeg og maren filme må gjøre videoen ute, men blir no ikke det fordi jeg har en syk katt i hus! som jeg må prøve og få i mat og drikke! så den videoen må vi desverre utsette! 
 

jeg synger miley cyrus - when i look at you!

Heisann, jeg veit jeg ikke synger fint eller noe sont, men jeg er ikke flau over stemmen min hellers, så no legger jeg ut ein video der jeg synger! fortell meg i komentar feltet hva du syns !

 

hva syns du?

må gjøre video - inne!

Her kom må gjøre videoen som dere hadde ventet på, men dette er inne og i morgen kommer vi til og ha må gjøre videoen ute! og må virklig si det kommer til og bli ganske flaut men hva gjøre man ikke får leserene på bloggen!

- hva syns dere om videoen?

 

i morgen reiser min kjære !

heisann!

no har kjæresten min gått og lagt seg, for han drar på jobb i morgen tidlig, må si jeg virklig kommer til og savne han! har sett han hver dag i 3 uker no så kjenner jeg virklig kommer til og savne han, og våkne opp aleina i morgen jeg, men det er bare di første dagene som er verst! og håper disse 2 ukene går fort, når han kjem heim er det bare 1 uke og 5 daga til syden! ♥

har dere kjæreste med reise jobb? kor lenge er han/hu vekke da?!
må gjøre video - hva vil dere vi skal gjøre?

i morgen så kommer maren til meg, og da tenkte vi og ha må gjøre video, men vi trenger ting vi skal gjøre! så bare til og skrive hva du vil se hva vi skal gjøre! 

så kom med tips! 


hva vil dere se? 

koselig fredag!

god morgen alle sammen!

må si litt om gårsdagen, den begynte jo selfølgelig med at jeg sto opp, og kledde på meg, gikk opp på butikken litt og så slappet jeg av i noen timer, før jeg og min kjære for på forsh hos eit vennepar, og så var vi der i 3 - 4 timer så for vi videre på rett vest, og der va da ikke så alt for masse liv, men var veldig kjekt! 

hvordan va dere fredag?
vinterferie!

 

heisann!

no sitter jeg her og ikke vet hva jeg skal finne på, det er jo egentlig seint, men siden jeg har fri i morgen og vinterferie, så kan jeg egentlig ver våken lenger! skal bli så koselig og sove lenge i morgen, og så opp og rydde litt leiligheten mens espen er på jobb! så koselig dag må jeg si, og så for og si da slikt så har vi ikke så masse planer i helgen, må jo nyte den virklig før espen reise på jobb og er vekke i fra meg i 2 veker fra mandag av!

og så er det jo vinterferie no i hele neste veke!

snart ferie!

god morgen kjære bloggen! 

i dag så er det skole, kjedeligt men så er det hjem og endelig helg! jeg skal ikke ver så lenge på skolen heller, skal bare ver til halv 11 så kan jeg gå hjem og tenke jeg skal ikke på jobb eller skole på ein uke, føler virklig for at jeg trenger ein uke fri fra skolen no! 

men me snakkest må gjere meg klar til og gå te bussen snart !


bilde: gammalt bilde av meg!

savner deg, mamma !

savner deg utrolig mye mamma, du er den beste mamma'en noen kan ønske seg, skulle ønske du var her me meg no, og at vi hadde det veldig fint i lag, fikk heile 17 år med deg, men veit du har da bedre no enn du hadde den siste tiden!

håper ingen andre opplever det jeg har gjort for dette er helt forferdelig!

huske jeg lagde denne video til deg, mamma!♥

ikke energi!

heisann!

må virklig si jeg ikke er klar for ein ny arbeidsdag, er trøtt, sliten og har ikke energi nesten til og gjøre noe som helst, men må vell prøve, må prøve og tenke positivt, er ikke lenge til ferie! bare i dag og i morgen så er det endelig ferie! 
glede i hverdagen!

heisann, i dag er det akkurat 3 mnd til jeg ikke er tenåring lengere, og jeg gleder meg så sykt, håper di 3 mnd går veldig fort,  det første jeg skal gjøre når jeg er 20 er og gå på pole, og ha ein fin fest med fine folk! nor jeg tenker over det så er det ikke så lenge igjen til jeg endelig er 20!

og så er det jo 2 mnd til justin bieber konserten, livet mitt kunne ikke blitt bedre, og i neste mnd! snart bare 1 mnd til så er det til syden med min kjære ! ♥  


bilde: google, fra da hotellet vi skal vere på i puerto rico!Nye piercinger!

fikk ein del piercinger som ikke adelina brukte, så likte dem veldig godt, så da tokk eg i mot dem!ka syns du?

kjæresteinnlegg!

heisann, fant ut at jeg skulle skrive eit lite kjæresteinnlegg!

Espen, du betyr så utrolig masse for meg, har aldri følt så sterk for noen, noen gang! no har vi vert i lag i snart 8 mnd og du betyr så utrolig masse for meg, og det føles ut som vi har hvert i lag mye lengere enn bare 8 mnd, føles ut som det var i går da du sporte om jeg ville blir jenta di, og jeg svarte ja, og jeg angrer ikke eit sekund på at jeg sa ja til det! vi har der så utrolig kjekt i lag, jeg og du!♥  jeg er med deg hver dag når du ikke er på jobb, og hver gang jeg kysser deg føles det helt magisk, og elsker den følelsen og ligge ved siden av deg om natten, og da føler jeg meg helt trygg i dine armer, savner deg hver eneste gang du er vekke i fra meg, men føles så godt når jeg endelig ser deg igjen, min fantastiske fine kjæreste ! ♥ 

håper ein gang vi får ein liten familie i lag, og vi blir mann og kone, det er det jeg håper på! har aldri angra på at da blei oss to, jeg føler meg alltid så fin og fantastisk når jeg er sammen med deg! alle di gode minnene me har i lag til no, og alle minnene vi kommer til og få i fremtiden, gleder meg til alt vi skal gjøre i lag, alle reisene vi sikkert kommer til og fere på i lag! 

føler det er skjebnen at da skulle bli oss! har kjent deg i 10 år, og har aldri trudd da skulle bli oss, men da blei oss! ♥

ELSKER DEG FOR EVIG! har dere kjæreste? hvor lenge har dere hvert i lag?

kanskje kjærestetid i kveld !

Heisann!

i dag skal jeg bare slappe av, og så skal jeg opp på kafe'n og kjøpe meg god middag, og håpe på ein skikkelig kjæreste tid i kveld, kanskje sjå ein god film, er så lenge siden det bare har vert meg og han, dagen i går så var espen på jobb helt til 7 på kvelden og så var han kommen heim, og da for jeg til adelina og var der til halv 1 på natten, så i kveld så håper jeg på ein fin kveld med min kjære, etter jeg har vert og spist middag med adelina trur jeg! skal bli koselig håper jeg på. 

Er jo bare 1 uke så reiser han på jobb igjen og blir vekke fra meg i 2 uker! denne uken skal jeg nyte tiden med min kjære etter skoletid/ jobb !  og no er det bare 1 uke til vinterferien! og snart bare 1 mnd til påskeferien og da blir det syden tur med min kjære, gleder meg så sykt til det !♥

har dere kjæreste? har dere hatt kjærestetid?

korti har dere vinterferie?

Spørsmålsrunde - svare på video!

fikk bare eit spørsmål på den spørsmålsrunden jeg hadde så da skal jeg prøve igjen og få flere spørsmål sonn at jeg kan svare på dem! så bare til og skrive hva du vil spørre meg om ! og jeg skal svare på video! 
sminkevideo!

lenge siden jeg har hatt sminke video no, så måtte ha ein til no!

hva syns du?

dagen's innkjøp 15 februar


ny navlepiercing, førstegang eg skifta piercing siden eg tokk den i november!

ny bh !

 og kort til min kjære!

ka syns du?

fin fin dag!

fin fin dag i dag, den dagen her har jeg vert på leirvik med adelina så koselig, gikk litt rundt og kjøpte forskjellige ting, og bare snakket og lo, det er så koseligt og vera med hun, vi har alltid så mye og fortelle til hverandre når vi er med hverandre! og no har jeg hatt ein liten treningsøkt i nesten eit kvarter, jeg elsker den følelsen etter og ha trent litt, skal prøve og trene litt hver dag til jeg skal til syden sonn at jeg var stramma inn magen litt, skal jo til syden i neste mnd med min kjære!

hva har dere gjort i dag?

 

valentinsday!

i dag er det som alle veit valentinsday, håpte på og ha ein romantisk dag sammen med kjæresten, men jeg skal ver på skolen til kl 7 i kveld, åpen dag i dag! så håper på noke romantisk etterpå, når jeg er kommen hjem og nyte denne dagen sammen med min kjære♥


elsker deg, gutten min!

- hva skal dere i dag på valentinsday?

åpen dag i morgen!

god morgen alle sammen!

no er jeg klar for og gå på jobb fra 9 - 3 og så er det hjem og slappe av, og gjere ferdig engelsk som jeg skal ha fremføring i, i morgen! i morgen blir ein lang dag på skulen, vi begynner ikke før kl 11 og da skal vi ha vanlig dag til kl 4 og så begynner åpen dag på skolen våres!

men men må gjere meg helt ferdig no så vi snakkest!
god morgen!

god morgen!

no er jeg klar for ein ny dag med nye mulighet, skal ikke ta bussen før kl 10:15 så har forsatt god tid her hjemme før jeg skal ta bussen, og så skal jeg ha naurfag og så er det rett hjem igjen og finne på noe spennende men vet ikke hva enda, ska kanskje vera med ei vennine seinare! blir veldig kjekt!

hva skal dere i dag?
 

 

nyt dagen!

kjente virklig jeg savna mamma i dag, på morsdagen når alle skrive, gratulere med morsdagen på facebook, skulle ønske jeg også kunne skrive det samme! men må prøve og tenke positivt! jeg må bare si til alle dere lesere at dere må nyte tiden med deres nermeste! for eingang er di ikke meir! så håper dere nyte tiden og gir masse ros og klem og gaver til deres kjære mor! ikke bare i dag men alle andre dager og!

jeg har vertfall nyta dagen uansett, med min kjære og hans familie!♥hva har dere gjort for mødrene deres i dag? har dere nyta dagen?

fin gårsdag!

heisann:)

no skal jeg fortelle litt om gårsdagen, den begynnte me at jeg måtte opp tidlig som vanlig for måtte rekke bussen til stord, for måtte på møte der, og da var jeg ferdig der i 2 tiden så tokk jeg bussen til bømlo igjen etterpå, og da var det opp og kjøpe litt drikke, og så hjem igjen og orne meg, og så var da forsh som var utrolig kjekt faktisk snakka om alt mulig og alt, før me fant sjofør og kom oss til rett vest, og det var veldig kjekk, gode drinker, godt humør og alt mulig, koselig kveld utentvil !

bildet: på vei til stord:)hva gjorde dere i går?

Spørsmålsrunde - svare på video!no tenkte eg ha og ein spørsmålsrunde, jeg svare på da meste fra bare meg, te meg og kjæresten, og tilog med katten min! så bare spørr om alt dere vil ! jeg skal svare på den når jeg har fått mange spørsmål!

- så hva lurer du på? :)

skolen!

god morgen alle søte !

no sitter jeg på skolen og venter på at jeg skal ha time men skal jo ikke ha time før om 1 time så har ikke noe bedre og finne på enn og blogge litt til dere, og i dag kommer min kjære hjem fra jobb, skal bli så godt og sitte i armkroken hans og se på film og bare slappe av og føle meg trygg! ♥

hva skal dere i dag?
lørdagskvelden min!

heisann, no skal jeg fortelle om lørdagskvelden min, jeg var med adelina, og me gikk tur, også drakk vi litt og så for me på kafe og spiste kvelds for ein koselig lørdagskveld!hva gjorde dere på lørdag?

oppsumering i bilder fra januar 2013


hva syns dere om bildene?

nyte helgen!

heisann kjære bloggen !

no er det ikke så lenge siden jeg sto opp, sto opp i halv 2 tiden, men jeg må si jeg har blitt ganske dårlig til og blogge i det siste og håper jeg snart blir bedre til og blogge. i dag så skal jeg slappe av tenkte jeg, og nyte helgen ut, og så kommer endelig min kjære hjem fra jobb på mandag, og det gleder jeg meg så sykt til ! ♥ 

hva skal dere i helgen ?

Design av:

Ingvild Aasheim hits