januar 2013


kjærlighet's livet mitt <3

heisann, no skal jeg skrive eit lite innlegg til min kjære gutt♥

jeg sjønte ikke hva ekte kjærlighet hva før jeg blei i lag med deg, jeg viste ikke hvordan man elska ein fyr før jeg traff deg! jeg er så utrolig glad jeg har den perfekte fyren, jeg elsker han øve alt på jord, og tenk no har vi vert i lag i 7 mnd, 1 veke og noen dager, og MYE lenger skal det bli, jeg gleder meg til alt det vi skal oppleve sammen, dette året, det neste året som kommer og alle di andre årene jeg får i lag med deg! håpe på ein dag at me blir mann og kone og får ein liten familie i lag !  du betyr så ekstremt masse for meg! hadde aldri klart meg uten deg, jeg kan rett og slett si at jeg elsker deg! 

å er like trist hver gang du reiser på jobb, men er så godt når du endelig kommer hjem til meg!  

har du kjæreste?viss hvor lenge har dere vert i lag!

lenge siden!

heisann, no er det lenge siden jeg har bloggen men har logge hjemme syke, så har ikke hatt noe motivasjon eller til og blogge men skal blogge mye mere fremover no!  men har dere noe tips til hva jeg skal blogge om, som dere vil se på bloggen min så bare skriv det i komentarfeltet under! 

hva vil dere jeg skal blogge om?

7 mnd i lag med gutten min!

Tenk at i dag er det 7 mnd siden espen sporte meg og jeg sa ja! tenk at det alerde er 7 mnd siden! og jeg elsker deg meir og meir for hver dag som går! tenk at det har gått så mange mnd alerde føles ut som me nett opp blei i lag ! og enda lengere skal det bli ! ♥ 
bilde fra geilo!

tokk ikke så mange bilder som jeg sa jeg skulle for glemte nesten ut kameraet, for det var så masse som skjedde hele tiden! ka syns dere om bildene?

geilo snart!

Heisann kjære bloggen! 

no sitter jeg på skolen og vente på at jeg skal ha første og siste time i dag, og så er jeg klar for geilo, kommer sikkert ikke til og blogge igjen før søndagen! så da snakkest vi!


Oppsumering i bilder fra desember 2012hva syns dere om bildene?

 

Bilde: dagen i dag!hva syns dere om bildene?♥

Dagen's outfit 16.01.13

 bokse fra beyoung

genser fra bikbok! 

hva syns du?♥

klar for helgen no!

Heisann, no er jeg våken og klar for ein ny arbeidsdag, og så blir det hjem og pakke etterpå, før me skal levere katten våres til bestemor, fordi hu skal vere der mens me er på geilo, også er det 1 time på skolen på torsdag også reiser vi! håper dette blir en veldig kjekk, spennende helg! og komme sikkert til og ta mange bilder!

hva skal dere i helgen?:)

Spørsmålsrunde !

Heisann, no har jeg fått kamera som er veldig bra og filme med, så da tenkte jeg og ha spørsmålsrunde! viss jeg får ein del spørsmål da, og jeg skal svare på video! så viss det er noen som lurer på noe så er det bare til og spørre i vei!  

kanskje jeg svarer seinare i dag, viss jeg får mange spørsmål! 

er det noe du lurer på?

bilder: ute!
 er veldig kaldt ute for og sei da sonn! men måtte ut og ta noen bilder!

hva syns dere om bildene?♥

outfit 15.01.13
bokse fra beyoung

topp fra cubus

jakke fra ein butikk i sverige!

 

fikk ikke snudd bilde! 

men hva syns du?

klar for ein ny arbeidsdag!

No er jeg så klar for ein ny arbeidsdag, og ikke lenge til jeg og min kjære skal til geilo! håper på ein veldig kjekk helg der, og kommer sikkert til og ta mange bilder til dere der! håper denne dagen på jobb går fort, og morgendagen også! 

så snakkest vi seinare, må begynne og gjøre meg klar! 
 

Photo: katten!

Måtte så klart låne speilrefleksen til espen og ta noen bilder av mette! 

- hva syns dere? ♥

ny uke!

No er jeg klar for ein ny uke på skule/ jobb etter ein uke fri! og så reiser jeg til geilo på torsdag og blir der til søndag, og da håper jeg og får tatt fult av bilder til dere, kjære blogg lesere! no er det ca 10 min til jeg skal gå til bussen og ta den til skulen, men gleder meg mest til og komme hjem igjen! i di siste dagene har jeg fått veldig lite søvn fordi jeg har vert syk! så klare nesten ikke og holde øynene åpne!

 

9 veke og 5 daga til Syden !

Holde tellingen til vi skal til syden så gleder meg så sinnsykt, komme meg til varmere strøk!  og det er spennende og, første gang jeg reiser uten familien så dette blir kjekt håper jeg !

Daisypath Vacation tickers

skal dere til syden i år? holder dere tellingen?

 

Dagen's outfit!topp fra beyoung!

bokse fra cubus! 

- hva syns dere?♥

 

bilder : fine været ute + katten!det er veldig fint vær ute i dag, selvom det er kaldt, sola skinner og alt! 

- hva syns dere om bildene?

 

pizzabakeren!

Heisann! 

no sitter jeg inne i leiligheten etter ein ein tur på pizzabakeren med linn maren og Alex, og så hadde me ein fin tur rundt på bømlo for og se om det var noen ute, men va jo helt tomt, selvom på veiene var det tomt, trur vi var di eneste edru folkene som er på bømlo nesten! men no skal jeg slappe av og se om jeg får melding fra ei vennine, for hu ville gå tur i kveld/ natt med meg, men jeg trur hu egentlig har sovnet så jeg vet ikke, fordi hu svarer ikke på meldingene!  

og så vil jeg bare si takk for den fantastiske headeren fra odaslilleverden! men det er bare til og sende inn flere headere ! - hva har dere gjort i dag! 

noen som vil lage header til meg!

headeren må vere i bredde 783 og i høyde 480!

viss noen er så snille og vil lage header til meg så her er noen bilder du kan bruke! 

treng ikke bruke alle da :) bare velg og vrak! 

håper noen er så snille og vil lage header til meg! 

- viss du lage så kontakt i komentar feltet eller på melding på blogg.no:) 

 

bloggalmanakk!

no har jeg funne ein side hvor jeg kan skrive hva jeg har gjort hverdag, liksom ein bloggalmanakk så jeg kommer sikkert til og legge sonn ut hver veke!  husk og trykk på forstørrelseglasse viss du vil ha bilde større!

hva har dere gjort i uken?

 

hehehe ;)

Heisann ;)

no sitter jeg under dynen og ser på tven og spiller på facebook, vet ikke hva annet jeg kan finne på, på denne tiden av døgnet!  skal ver hjemme i morgen og, så får se om jeg finner noe og gjøre på disse dagene! så blir det skole og jobb for fult neste uke, før det blir geilo 17 januar, gleder meg ♥


bilde : katten min!

innlagt på sykehuset!

grunnen til at jeg ikke har blogget i det siste er fordi, di siste 4 dagene har jeg vert innlagt på sykehus og vert veldig syk så har ikke følt noe særlig for og blogge! jeg kom heldigvis heim i går men skal vere heima fra skolen hele uken, for og bli helt frisk først, no så sitter jeg og ser på tven, sov i heile går når jeg kom hjem for jeg var veldig trøtt, veldig utslitt etter sykehuset så måtte det!

men jeg må si jeg kommer tilbake på bloggen for fult når jeg er helt frisk så vi snakkest! 
jobb no snart!

heisann, da er det første jobb dag etter ferien kommen, jeg ville gjerne hatt lengere ferie, men er ikke sonn det funkere no men håpe tiden går fort for da er neste ferie rett rundt gjørne! men dette året skal jeg jobbe hardt med skolearbeid, og når dette halvåret er over så håper jeg på 4 xD 

men men for vell begynne og stelle meg litt no så vi snakkest!
nytt år, nye muligheter!

heisann, det er heilt sykt at no er det alerede 1 januar, tiden har gått så utrolig fort i det siste! i morgen begynner hverdagen igjen for fult, og neste ferie er i februar! så håper på at dette året går fort, og 1 år igjen til neste jul men bare 5 mnd igjen til jeg blir 20 år gammel og ikke lenger er tenåring! gleder meg, dette året håper jeg blir helt fantastisk, bare eit halvt år på skole igjenn så er det ikke mer skole på meg på noen år, håpe dette blir helt fantastisk!

nyttårsaften feiret jeg med min kjære og gode venner! elske det! ♥
Design av:

Ingvild Aasheim hits