Natta!

God natt! 

jeg vil sei god natt til alle dere bloggere, jeg har ikke tenkt og legge meg heilt enda, men jeg tenkte og vil sei god natt til dere før jeg går og legger meg, i dag så har jeg bare slappet av, sett på film, vert i dysjen, har ikke gjort så masse som du hører men det er ein heilt vanlig søndag, sitte og se på tven, med cola i glasset, og noke kjekt på tven! 

og i morgen så skal jeg på matlagingskurs,  så blir kjekt det og lære og lage noe nytt,så blir da vere litt på svortland før jeg tar bussen heim for og slappe av, og snakke med folk, så får jeg sjå ka dagen bringer!

men no må jeg sei god natt og sov godt når dåke skal legge dere, og husk og kom innpå bloggen min i morgen, nye innlegg da! og så må dere ikke glømme ut spørsmålsrunden! 

natta! ♥♥

- hva har dere gjort i dag ? 

- hva ska dere i morgen? 
 

3 kommentarer


nattjente
-07.04.2014 kl:00:29


jeg har våre katte passer får søsteren min sin katt til i dag ellers så har jeg såte å set på serier på pc-en min å barre slappet av og tat det med ro.

i mårå ska jeg på jobb og antagelig en tur til byen å se om jeg finner noen venner og ellers barre komme meg hjem og slappe av og se på serie og sånt
annsirenmoenilsen
-07.04.2014 kl:00:30


nattjente: hørtes koselig ut :D
Line Victoria Hopen
-07.04.2014 kl:03:38


Har bare slappet av, skal til frisøren idag :-)

God natt og ha en fin dag imorgen! :-)
Christine Strømland
-07.04.2014 kl:08:23


Det høres ut som en herlig søndag med masse avslappning :-)

Og matlagingskurs høres kjekt ut :-)

- Christine

Skriv en ny kommentar

Design av:

INGVILD AASHEIM hits