tilbake for fult!

God kveld!

jeg tenkte jeg skulle legge eit lite innlegg her innpå før jeg tenker på finne sengen, jeg har vert veldig dårlig på og blogge i det siste, men jeg har gjort mye annet, vert med venniner, og alt mulig, så bloggen har vert nede på listen av det jeg har tenkt på, men jeg vil forsatt minne på at jeg har spørsmålsrunde på bloggen, når jeg får nok spørsmål, skal jeg svare på den! så viss det er noe du lure på så er bare og spørre! og det var noken som lurte på om meg og kjæresten kunne ha må gjøre video og alt mulig annet om kjæresten jeg kunne svare på, men jeg vil fastslå at det er slutt mellom oss, men hvorfor det er slutt og sonn vil jeg helst ikke skrive på bloggen viss dere sjønner, så no har dere fått svar på det ! 

og viss dere vil jeg skal lage video av noke, sminke video eller hva for noe så er det bare og skrive under hva dere vil at jeg skal lage video av så skal jeg få gjort det, eller viss det er noe dere vil jeg skal skrive om, får vet ikke hva jeg skal skrive om til dere så det er bare og skrive under hva dere vil se på bloggen min så skal jeg prøve og få laget forskjellige innlegg for dere lesere! 

så vil jeg fastslå at jeg er tilbake for fult, etter ein god pause fra bloggen, men no har jeg mer blogglyst og er klar for og lage flere innlegg til dere!

så snakkest vi! ♥
 

2 kommentarer


Torill Celine
-11.03.2014 kl:01:32


åå, så nydlig pus! :-) Fin blogg du har foresten! :)
annsirenmoenilsen
-11.03.2014 kl:01:51


Torill Celine: Takk :)

Skriv en ny kommentar

Design av:

INGVILD AASHEIM hits